Haalarimaniaa

Koska eilen kirjoitin haalareiden ihanuudesta, päätin tänään poimia omia haalarisuosikkejani Nellyn ja Booztin valikoimista. Mulla on ollut haaveena hankkia vielä kesäksi sellainen kunnon liehulahkeinen haalari, värinä voisi toimia musta tai valkoinen. Vaikka valkoinen on aika arka väri olen hurahtanut siihen vielä vahvemmin näin kevättä kohden. Parin viikon päästä juhlitaan mun syntymäpäiviä, joten sinne ajattelin jostain kaivaa tuollaisen täydellisen yksilön! Itseasiassa lyhytlahkeiset playsuititkin ovat aika jees ja niissä on se turvallinen fiilis vilkkumisen suhteen. :D Kesällä toimivat vielä erityisen kivasti jos ja, kun sitä brunaa on hieman pinnassa. 

Nyt suunnataan Weeruskaan gluteenittomalle pizzalle ja illalla Suomen peli!
Toivotaan parasta ja pelätään pahinta. ;)

*Mainoslinkkejä
On my way

3 vastausta artikkeliin “Haalarimaniaa”

  1. Oi haalarit <3 Itsellä olisi hakusessa (kaikkien noiden jo hankittujen seuraksi) ihan klassinen musta syvään uurrettu haalari lyhyillä hihoilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta