Pari faktaa maanantaihin


1. Tarvitsen omaa tilaa, niin parisuhteessa kuin ystävienkin kanssa. En ole siis mikään läheisriippuvainen tyyppi, jonka pitäisi kokoajan hengailla jonkun kanssa. Nautin paljon myös yksinäisyydestä ja tykkään iltaisin tehdä omia juttuja. Toki haluan nähdä jokaista ystävääni säännöllisesti mutta sellainen joka päivä yhteydessä oleminen ei ole mun juttu. Ystävyyden pitää olla sellaista, että se ei aiheuta stressiä ja aina, kun nähdään kumpikin on iloisia eikä mieti miksei olla keretty näkemään vaikka useampaan viikkoon. Ystävyys ikäänkuin palaa jokaisen näkemis kerran aikana siihen pisteeseen mihin viimeksi jäätiin, ehkä tiedätte mitä meinaan? 

2. Kun shoppailen, teen ostoksia aina mielijohteesta. Usein ostokseni ovat myös sellaisia kerran pidettäviä tai epäkäytännöllisiä. Ei puhettakaan mistään vaatekaapin kulmakivistä, hahah. Onneksi sentään laukkujen suhteen olen nykyään tarkempi ja ne ostan harkiten. Nykyään kylläkin pidän laput kiinni vaatteissa useamman päivän, kunnes oikeasti vasta niitä käytän. Usein meinaan tulen katumapäälle tai vaate ei näytäkään kotona enää niin kivalta kuin kaupassa. Silloin on kiva tehdä asiakaspalautus tai vaihtaa tuote johonkin kivempaan. :) 

3. Mulla on aika roisi ja äijämäinen huumorintaju. Ollaan siskoni kanssa samanlaisia, eli vitsit on välillä todella epänaisellista settiä. :D Olen myös todella suorasanainen ja sanon aika helposti mitä ajattelen oli se sitten tyttömäisen kaunista tai ei. Välillä olen koittanut hieman skarpata mutta toisaalta olen tällainen ja that`s it.

4. Olin nuorempana todella tarkka tukastani. Pesin sen aina pää alaspäin, käytin vaan super kalliita shampoita ja kampasin vain kuivana. Muutenkin tukka oli mulle jotenkin pyhä asia, koitin värjätä sitä mahdollisimman vähän ja varjella. Jännä miten vanhetessa tuollaisten juttujen merkitys vähenee. Suunnilleen vuosi sitten mulle oli tyyliin ihan sama mitä tukalleni teen, nyt on ehkä enemmän taas sellainen suojelusvaihe päällä mutta ehdottoman neutraali aikaisempaan verrattuna. En oikeasti käyttänyt silloin juuri mitään muotoilutuotteitakaan, koska ajattelin niiden vahingoittavan hiusta. :)

5. En ole mitenkään super lapsirakas. Tykkään kyllä lapsista, mutta en tosiaan ymmärrä sellaisia jotka tyyliin menevät heti sössöttämään, kun lapsen näkevät. Vauvathan ovat söpöjä mutta sellaiset uhmaikäiset kakarat monet aika epäsulokkuuksia. Vauvakuumetta siis odotellessa, ei kuulu ainakaan vielä täällä päin.
Sellaisia faktoja. Osuiko yksiin kenenkään kanssa? :)

On my way

18 vastausta artikkeliin “Pari faktaa maanantaihin”

 1. Tiiätkö Jutta… musta tuntuu lähes friikiltä, että voin samaistua näihin kaikkiin asioihin 100% sesti. Olen kyl kovin samanlainen kun sä olet :D Niin ja en oo käynyt lukiota/tai ole mitenkään lukija tyyppinen. Vieläpä työhistoria ja nykyinen työpaikkakin on aika liki samanmoiset molemmilla.. :) Mukavaa kesää sinne! Terkuin, Erika

 2. No lähes kaikki. Ainut ero on siinä, että en koskaan palauta mitään! Eli ei ole sellaista hetkeä, etteikö kaapissa roikkuisi jotain vaatetta, jossa on laput kiinni. Nyt aikuisiällä olen yrittänyt opetella ostamaan myös niitä klassisia, mutta en silti pääse yli siitä vanhasta tavasta ostaa diipadaapaa hetken huumassa.

  Lapsia en halua. Mieli on pysynyt samana jo monta vuotta, mutta silti odotan innolla, että siskoni saa joskus mukeloita. Olisi kiva olla hemmotteleva täti, joka pääsee pois siitä metelistä ja hälinästä kun siltä tuntuu. ;)

  • Joo, täälläkin todella vaikeus ostaa klassista. :D Niin, kiva että myönnät sen noin avoimesti. Itsekin olen monesti miettinyt et kuinka äitityyppiä olen ja itseasiassa vaadin kyllä sen vaivakuumeen jos alan lapsia tekemään. Saa nähdä tuleeko sitä? Nyt tuntuisi todella kaukaiselle asialle.

 3. Ensimmäinen kohta osui 100 %:sti yksiin. Minulla on ihania ystäviä mutta en jaksaisi joka päivä olla yhteyksissä ellei olisi jotain asiaa. Sitten kun nähdään niin juttu jatkuu siitä mihin viimeksi jäi. Shoppailut teen myös mielummin yksin.

 4. Ei oo totta, miks musta tuntuu, että nää jutut menee sun kanssa aina niin yks yhteen! :D

  Mä oon kanssa sellainen, että tarviin tosi paljon omaa tilaa ja tykkään tehdä mun omia juttujani. Mulla on esimerkiks yksi ystävyyssuhde loppunut, koska toinen oli IHAN koko ajan kiinni, piti tekstailla/soitella/nähdä ihan koko ajan, ja tyyliin raportoida kaikki toiselle. Mua alko niin ahdistaa! Mutta se on mun mielestä vaan positiivista, että ei oo läheisriippuvainen toisista ja viihtyy myös yksin. :)

  Ja haha toi äijämäinen huumori – sama juttu! :D

 5. Tuohan kuulostaa ihan siltä, että sulla on hyvä itsetuntemus ja itsetunto. Tiedät mitä haluat ja uskallat olla oma itsesi. Hienoa!
  Sulla on muuten toudella timmit vatsalihakset! ;)

  • Niin. Kyllähän sitä kokoajan paremmin ja paremmin itseään tuntee. Ihan hyväkin asia kyllä! :)

   Ai, no kiitos paljon! :D

 6. Mulla on lapsia, mutta ennen näitä omia koiranpennut voitti vauvat…. Kunnes…. Yks kaks ajatus omasta muksusta alkoi miellyttää, vaikka ne muiden vauvat silloinkin oli aika hmmmm… Yäk. Että never say never. Ja omat lapset on omia, siinä se ero on.

  G

  • Joo, noinhan se menee! Naisen mieli on vaihtuvainen. ;) Itse mietin tavallaan myös sitä, millainen vanhuus tulee jos ei ole lapsia. Ja saahan lasten kautta elettyä monia asioita ns. Uudestaan. Esim. Joulu tuntuu varmasti lasten kanssa ihan erilaiselle! :) Katsotaan siis mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta