Kun ei vaan suju

Vitsit. Yleensä blogitekstin kirjoittaminen sujuu multa suhteellisen luonnostaan mutta tänään, huh miten hankalaa! Olen aloittanut tämän postauksen varmaan kymmenellä eri aiheella tai teemalla mutta aina päätynyt siihen, että ei hyvä. Aluksi meinasin avautua ihmisten kaksinaamaisuudesta, seuraavaksi lomamatkastamme, sitten olinkin taas jossain ihan muussa. Aina ei vaan suju ja se on nyt myönnettävä, että tänään on sellainen päivä. Välillä huomaan kirjoittavani hyvin provoa tekstiä, kunnes tajuan ettei tekstiä voi julkaista. :D Olisi jotenkin niin vapauttavaa aina kirjoittaa omista fiiliksistä tai ajatuksista ilman, että tarvisi miettiä kannattaako tai onko se hyväksi. Ymmärrän miksi osa jengistä bloggaa nimettömänä tai kirjoittaa Livejournalia.

Blogissa on muuten viime päivinä ollut taas todella kivoja mieltä lämmittäviä kommentteja, joten kiitos niistä teille! Vaikka sitä shaisseakin aina välillä mukaan mahtuu, niin koitan pitää mielen positiivisena. Kaikkia ei vaan voi miellyttää ja se, että ärsytän monia ties millä asioilla on vaan sellainen juttu mikä ei välttämättä tule muuttumaan mihinkään. Siispä mieli ja fiilis vaan positiivisena! ;) Alla muutama asukuva eiliseltä, katsotaan jos illalla juttu kulkisi sutjakammin!

Kengät Nike / Housut Vero Moda / Farkkupaita Only / Lasit Ray-Ban

Mites asu, karsee vai magee?

On my way

12 vastausta artikkeliin “Kun ei vaan suju”

  1. Nyt on sitten ehkä oikea aika tunnustaa, että olen syyllistynyt joskus ehkä itekin negatiivissävyisiin kommentteihin sun blogissa, kun jokin juttu on ärsyttäny. Oot kyllä ihan mahtava tyyppi ja mietin usein, että kuinka kiva olisi omata tollainen tyyppi omassa kaveriporukassa. Olin sun kanssa samassa koulussa ja moneen kertaan meinasin tulla hihkasemaan ja kertomaan, kuinka kauniskin oot!

    Ihanaa kesää!

    • Hei, kiitos rehellisyydestäsi! Ja onhan se inhimillistä, että välillä joku voi ärsyttääkin toisen blogissa. :)

      Ja kiitos tosi paljon, olipas tosi mukavasti sanottu! Ennakkoluulot on kyllä niin paha homma, viime aikoina törmännyt siihen aika paljon kuinka jotkut ihmiset ovat haukkuneet ja sitten kun on tutustunut tähän jolle on haukuttu mua niin hän onkin ollut ihmeissään että oonkin mukava ihminen. :)

  2. Munkin on pakko sanoo, että ihana tuo hymykuva! Piti jäädä tuijottaan sitä vähäks aikaa! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta