Nettishoppailua

Arvatkaas kuka hieman hairahtui äsken shoppailemaan netin ihmeellisessä maailmassa! Gröhöm… 🙂 H&M on yksi mun lemppareistani ja heidän verkkokauppansa sen verran kattava, että sieltä on todella mukava aina välillä tilailla. Vaikka Hennesejä on useampiakin Helsingissä, niin silti tilaan mieluummin tuotteet himaan ja sovittelen täällä. En ole oikein sellainen kaupoissa ravaaja ja sovituskopeissa hikoilija. 🙂 Nytkin tilasin useammalla sadalla kamaa mutta sitten kotona karsin vaatetta ja yleensä palautukseen lähtee aika iso osa. Niin paljon kaikkea ihanaa oli tarjolla mutta harmikseni suurin osa kaikista niistä parhaista oli kokoni osalta loppuunmyyty. Onneksi sieltä kuitenkin jotain kivaa löytyi, tai noh aika paljonkin mutta varmastikaan aika moni ei sitten miellytä enää täällä kotona sovitellessa.

Ensi viikolla tulee eka erä, joten sitä odotellessa! Alla pieni kollaasi, jossa vähän makupaloja tilauksestani, farkkua, värejä ja housuhaalareita. Niin ja alennussankari.fi-sivustolta nappasin vielä ale-koodin ostoksiini. -25 % alennus yhdestä tuotteesta, kun tilasi uutiskirjeen. Kaikki tuollaiset tulee aina tarpeeseen ja olenkin aina haukkana noiden koodien suhteen ja koitan niitä eri sivuilta kaivella. 
Miltäs mun tilauksen makupalat muuten näyttää?

Kommentit (4)
  1. Lapsityövoima on sellainen asia jota on aika vaikea todeta täältä päästä. Tietenkään en hyväksy sitä mutta oikeasti mistä me tiedetään käyttääkö monet muutkin ketjut lapsityövoimaa? Ei kai H&M ole ainakaan julkisesti asiaa myöntänyt kuten ei moni muukaan ja täten asiasta ei taida olla varmuutta. Melkein enemmän olen huolissani lapsiprostituutiosta jota tapahtuu maailmalla ihan liikaa ja jopa täällä kotosuomessa huolettavan paljon!

  2. Jutta ei halua näköjään kommentoida asiaa.. Ok, se kertookin susta paljon.. :/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *