Päivän asu

Hellurei! Ollaan juuri automatkalla kohti Heinolaa. Mennään mieheni porukoiden muuttoavuksi, joten siellä sitten hurahtaakin koko viikonloppu. Tuleva viikko on aika hektinen, joten pitää koittaa ottaa nuo muuttohommat vähän niinkuin rentoutuksena. Itse olen muuttanut elämässäni varmaan kymmenen kertaa jos sekään riittää. Eli hommat ovat tuttuja ja pakkaamaan on totuttu. ;)

Jokunen teistä ehkä huomasi Instagramin puolella mun fiilistelyt eilisistä UFF:in löydöistä ja nyt tosiaan yhdet noista löydöistäni jalassa. Jakaa varmaan mielipiteitä aika hurjasti mutta itse diggaan! :) Mietin myös revinkö näistä polvet auki jne. mutta ainakaan toistaiseksi en raaskinut. Tykkään näistä tavallaan paljon tällä tavoin pelkisettyinäkin. Mitäs te sanotte? Karseat vai ihanat? 

Kengät Nike / Housut UFF / Toppi H&M / Takki Vero Moda / Aurinkolasit Dolce & Gabbana (*saatu & mainoslinkki)

On my way

8 vastausta artikkeliin “Päivän asu”

    • Eikö! Niin, katsotaan lähdenkö sille tielle, ehkäpä. :)

      Ja sinä anonyymi joka laitoit henkilökohtaista kysymystä, laitatko mulle meiliä mieluummin. Kiitos. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta