Uusi viikko ja uusi kuu

Ihanaa viikkoa! Meillä alkoi tänään aamu sillä, että mies keitti mulle aamupuurot, kahvit, viipaloi hedelmiä ja teki vielä munakasta. Täydellistä! Heräsin kahvin tuprutukseen ja mietin miksi hän oli jo hereillä, ihana. :) Ei ollut ollenkaan paha maanantaiaamu siis kuten useimmiten. ;) Nyt on sitten virallisesti kesä ja mikä parasta sää tuntuu vielä sen mukaiselle. Eikä enää itseasiassa ole kuin kuukausi lomaan, jes! Mulla on jo aika buukattu loma mutta tarkoitus olisikin viettää tuo kolmisen viikkoa ihan muualla kuin kotiympäristössä. Jotenkin lomasta saa enemmän irti, kun ei pyöri siellä kotosalla. Toki jos säät suosivat niin sitten on taas asia erikseen, kun voi kuitenkin tehdä kaikkea ulkona.

Käytiin eilen Itiksessä hakemassa mun synttäreille muutamia juttuja ja vähän kiertelemässä.  Harvemmin tulee Itään eksyttyä mutta tuo uusittu Itis on kyllä kieltämättä kaikkea muuta mitä se joskus aikaisemmin oli. Alla muutama asukuva päivän lookista, mitäs mieltä? 

Kengät Nike / Housut UFF / Paita H&M / Aurinkolasit Gina Tricot *giveaway

Oikein paljon tsemppiä maanantaihin!

On my way

22 vastausta artikkeliin “Uusi viikko ja uusi kuu”

 1. Sähän oot kuin Angelina Jolie! tosin olet vielä kauniimpi=) …sen verran haluan kuitenkin sanoa, että älä missään nimessä muotoile huuliasi enempää ja mitään muutakaan.
  Sitä kun näkee välillä niin överiksi menneitä fiksailuja, että ihan surettaa, kun on menty kauniit kasvot tai kroppa turmelemaan. Ehkä nämä asianosaiset sokeutuvat itsekin peilikuvalleen eivätkä osaa lopettaa ajoissa. Enkä nyt siis puhu sinusta=)

 2. Ihana asu! Itse en pukisi noita housuja ylleni tai ne ei ylipäätään yhtään sopis mulle, mutta sun päällä näyttää tosi hyvältä!! :)

  Hauska toi sun poikaystävän heijastus sun aurinkolaseista kolmannessa kuvassa :D

  Hyvää synttäripäivää!

  • Kiitos! Hehe niin, onhan ne vähän erikoisemmat. Itse diggailen kovasti noista ja niissä oleminenkin tuntuu ihan luontevalle. ;) Kiitos paljon!

 3. Kyllä tolla varrella kelpaa napapaidassa kulkea ja kulkisin minäkin jos samalta näyttäisin :) Asu on tosi kiva, sopii sulle!

  Ja hyvää syntskää Jutta :)

  Jonna1983.fitfashion.fi

 4. Kauniita kuvia!! Olet kyllä todella luononkaunis Jutta, olen samaa mieltä kuin joku muukin tuolla ylempänä, en sinuna enää fiksailisi huulia enkä mitään muutakaan! Olet niin kaunis luonnostaan! Tietty jokainen saa tehdä vartalolleen, mitä haluaa. Täyteaineet ym. monesti aiheuttaa sen, että piirteistä tulee jotenkin todella geneeriset ja sellaiset persoonalliset luonnonkauniit piirteet häviää. Aurinkoista ja onnellista kesää :)

  • Kiitos! Ei sun tarvitse mulle asiasta ohjeistusta antaa, ei ole vaaraa. Ihanaa kesää sinnekin! :)

 5. Näistä kuvista tuli jotenkin hyvälle mielelle! Ihanan pirtsakka asu ja poseeraat kuin tottunut kansikuvamalli ;) Hyvältä näyttää! :)
  Synttärionnittelut nyt vielä virallisena päivänäkin! :)

  MS / Beauty Highlights

  • Kiva kuulla! :) Hahah, aijaa. Kai tässä alkaa tottumaan jo pikkuhiljaa kuvattavana oloon. :D Ja kiitos!

 6. Sulla on jotenki aina niin tyylikkäitä asuja. Vaikken kaikista vaatteista edes tykkäis niin saat ne näyttämään silti cooleilta :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta