Uusi viikko ja uusi kuu

Ihanaa viikkoa! Meillä alkoi tänään aamu sillä, että mies keitti mulle aamupuurot, kahvit, viipaloi hedelmiä ja teki vielä munakasta. Täydellistä! Heräsin kahvin tuprutukseen ja mietin miksi hän oli jo hereillä, ihana. 🙂 Ei ollut ollenkaan paha maanantaiaamu siis kuten useimmiten. 😉 Nyt on sitten virallisesti kesä ja mikä parasta sää tuntuu vielä sen mukaiselle. Eikä enää itseasiassa ole kuin kuukausi lomaan, jes! Mulla on jo aika buukattu loma mutta tarkoitus olisikin viettää tuo kolmisen viikkoa ihan muualla kuin kotiympäristössä. Jotenkin lomasta saa enemmän irti, kun ei pyöri siellä kotosalla. Toki jos säät suosivat niin sitten on taas asia erikseen, kun voi kuitenkin tehdä kaikkea ulkona.

Käytiin eilen Itiksessä hakemassa mun synttäreille muutamia juttuja ja vähän kiertelemässä.  Harvemmin tulee Itään eksyttyä mutta tuo uusittu Itis on kyllä kieltämättä kaikkea muuta mitä se joskus aikaisemmin oli. Alla muutama asukuva päivän lookista, mitäs mieltä? 

Kengät Nike / Housut UFF / Paita H&M / Aurinkolasit Gina Tricot *giveaway

Oikein paljon tsemppiä maanantaihin!

Kommentit (22)
  1. Onko tuo paita milloin (ja mistä) Hennesiltä ostettu? 🙂

    1. Nettikaupasta, olisko huhtikuussa?

  2. Sulla on jotenki aina niin tyylikkäitä asuja. Vaikken kaikista vaatteista edes tykkäis niin saat ne näyttämään silti cooleilta 😀

    1. Kiitos, hauska kuulla! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *