Ei mikään paras kuvauslokaatio

Eilen oli aivan ihana ilta, aurinko paistoi ja oli oikein sellainen kesäfiilinki. Oltiin mieheni kanssa alkuillasta samppanjaristeilyllä ja siitä sitten itse suuntasin vielä kiertämään kaupat kaiken varalta lauantain synttäreitä silmällä pitäen. Asu on ollut mulle pienoinen haaste ja vieläkään en ole ihan täysin varma mitä puen päälleni. Ei muuten mutta, kun on kyseessä omat synttärit sitä haluaisi erottua edukseen. ;) Uutta juhlapuettia ei löytynyt mutta sen sijaan löysin Zarasta aivan ihania pastellishortseja, sekä valkoiset farkut. Oikeasti päätin etten kyllä aijo hetkeen kyseiseen liikkeeseen eksyä, siellä meinaan lompsa kuihtuu aina alta aikayksikön… Zaran hinnat ovat mielestäni nousseet ihan hurjaa vauhtia ja parilla kympillä ei saakaan enää nykyään juuri mitään, ehkä yhden aluspaidan? 

Mies nappasi minusta hätäiset asukuvat risteilyn jälkeen. Välillä häntä meinaan kyllästyttää tuo kuvaajan rooli, voitteko uskoa?! ;) Melkein päivittäin hän jotain asukuvia joutuu nappailemaan, joten joskus mennään sillä mitä tilanne eteen tuo. Ei siis ihan paras asukuvalokaatio tällä kertaa mutta pääpointti nyt asussa eikä ainakaan noissa ärsyttävissä autoissa. Mites mun rento kesäillan lookki, toimiiko? :)

Ballerinat H&M / Housut Vero Moda / Laukku MK / Kello MK / Toppi H&M / Arskat *Dolce & Gabbana * giveaway & addlink


On my way

12 vastausta artikkeliin “Ei mikään paras kuvauslokaatio”

 1. Tosi kiva asu!! Pakko saada tollaset housut kanssa :) Onko ne milloin ostettu?
  -Jenny

  • Kiitos! Ne on ostettu jo viime syksynä. :( mut ton tyylisiähän on nyt paljon, eli kauppoihin vaan! ;)

 2. Olisi kiva lukea esimerkki sun päivän ruokavaliosta :) Onko sulla aina ollut noin hieno iho? Näyttää todella kauniilta :)

  • Ruokapostausta on tulossa! :) Mulla on kyllä aina ollut hyvä iho, eli harvoin näppyjä ja muuta.

 3. Ihana asu!! Veikkaanpa että allekirjoittanut nähdään useimmiten kesän aikana, tämän tyyppisissä asuissa! Croppi toppi + rento alaosa = toimiii! Ja on niin mukavat päällä! :)

  rolssi.blogspot.com

 4. Ihana asu, nuo housut on ihanat :) itse en omaa noin litteää vatsaa, niin topit saa olla ihan normi mittaisia ;) Muutenki jotain häikkää masussa kun on pallomaha koko ajat :( Miten sun masu jaksaa?

  • Kiitos! Ovat kyllä. No höh, tiedän fiiliksen. Ruokavalion muutokset ovat helpottaneet tilannetta, ehdottomasti! :) Suosittelen kyllä tutkimuksia tai sitten ainakin ruokavaliomuutoksia. Saatat löytääkin aiheuttajan. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta