Kesäkuun kolme hiuslempparia

Kesä ja aurinko ovat tukalle yksi hankalimmista vuodenajoista. Varsinkin jos viihtyy paljon siinä rantatuolissa ja jättää pään suojaamatta voi lopputulos olla aika karukin. Siispä tärkeää on ennen kaikkea hiusten suojaaminen auringolta mutta myös suojauksen lisäksi hyvät hoitotuotteet. Vaikka kesällä tukalla on kuivumisvaara, tykkään silti huomattavasti enemmän kesäajasta hiusten suhteen. Talvisin ainakin itselläni tukka sihisee sähköä ja se jos joku on super ärsyttävää! Siispä kesä, kesä <3 

Ajattelin esitellä teille mun tämän hetken kolme lemppari hiustuotetta, kaikki purnukat on saatu blogin kautta testattavaksi mutta muistutan, että kirjoitan vaan tuotteista joista oikeasti pidän. Kolme aivan ihanaa kesäsuosikkia tuleepi tässä:

1. RICH Argan Oil Elixir. Olen oppinut vasta ihan viimeisen vuoden aikana käyttämään hiusöljyjä. Joskus onnistuin itseasiassa vetämään tukan ihan rasvikseksi öljyjen kanssa mutta nykyään on tekniikka hallussa. Eli niin minimaalinen tilkka öljyä kämmenelle, hierotaan käsiä yhteen ja pyyhkäistään ne vielä lopuksi pyyhkeeseen. Vasta sitten levitetään öljy hiukseen. Tuolla kikalla saa mielestäni tukkaan juuri sopivan määrän öljyä ja hiuksista ei tule liimalettiä. :) Öljynä tämä RICH:in argani on mielestäni todella pehmeä ja hoitava, plussaa on pieni koko, eli helppo ottaa vaikka matkalle messiin. 

2. AVON Advance Techniques argan oil -suihke. Aivan super hyvä Moroccan argan oilia sisältävä kiiltosuihke. Tämä on mielestäni siinä mielessä ihan huikea tuote, että samalla se hoitaa hiusta öljyjen ansiosta ja tuo tukkaan kaunista kiiltoa. Käytän tätä yleensä suihkun jälkeen pyyhekuivaan tukkaan ja hiusten kammattavuuskin paranee kertaheitolla. Oma hiukseni meinaan vaatii ehdottomasti toisenkin tuotteen hoitoaineen lisäksi jotta tukan saa jotenkin inhimillisen näköiseksi. 

3. KMS California Free Shape 2 in 1 styling & finishing. Ihan huippu tuote, 10++! Tässä on siis samalla sekä lämpösuoja, että viimeistelyominaisuus. Hiuslakat ovat itselleni monesti punainen liina, pelkään sitä klimppistä lakkatukkaa joka ei liiku mihinkään. Todella harvassa lakassa on sellaisia ominaisuuksia, että tukka jää suihkuttelun jälkeen sekä ilmavaksi, että vielä luonnolliseksi. Free Shapella hiuskuontaloon saa niin pitoa, kuin ilmavuuttakin. Lisäplussaa siitä, että hiusta voi muotoilla raudoilla vaikka kyseinen tuote on jo hiuksessa, eli lämpösuoja löytyy. :) Tästä on tullut kyllä ihan ykkönen ja kulkee mun laukussa päivittäin! Aijon ehdottomasti ostaa jatkossakin.

Mitkä ovat teidän kesän ykkös tukkatuotteet? :)


On my way

6 vastausta artikkeliin “Kesäkuun kolme hiuslempparia”

  1. Tuo KMS Californian tuote kuulostaa todella hyvältä! Voisikin ostaa sitä kokeiluun, kiitos siis vinkistä! :)

    • Se on kyl hyvä! Tosi jees esim tukkaa muotoillessa raudalla. Välillä voi suihkuttaa pitoa tukkaan mutta silti se ei tee hallaa hiukselle kuten moni muu lakka tekisi. :)

    • Joskus kun laitoin hinnat kauhisteltiin miksi laitan hinnat. :D Heheh mut kaikki tuotteet semmonen 20-30 egee, riippuen mistä hankkii. KMS:n suositushinta oli tarkalleen 33 euroa, mutta halutessasi voin kyllä kaivaa muidenkin tuotteiden suositushinnat. :)

  2. Toi KMS Californian tuote vaikuttais mielenkiintoselta :) tiedätkö yhtään paljonko suunnilleen maksaa? :) Sulla on ihanan värinen tukka!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta