Linkkaa blogisi

Aloittelin tuossa jo kirjoittamaan omaa ”fitness kannanottoani” mutta blaah. Nyt ei kulje teksti ja ajatus samassa synkassa, eli jatkan siitä aamulla! Mun mielestä mielenkiintoista, että vihdoin fitnesstä aletaan ruotimaan myös blogeissa sillä kyseenalaistavallakin tavalla. Herää ainakin mielenkiintoista keskustelua ja oman mielipiteeni ajattelin ehdottomasti tänne kirjoitella.

Mieleeni kuitenkin pulpahti tässä yön pikkutunneilla eräs postausaatos, eli ”linkkaa blogisi”. Mulla ei ole tainnut koko blogihistoriani aikana olla tuollaista postausta, oikeastiko? Olisikin siis mukava tietää ketä bloggaajia siellä minua lueskelee tai ylipäänsä löytää uusia blogisuosikkeja. Lukijamäärillä ei ole väliä, joten rohkeasti vaan linkkaamaan omaa osoitetta! Varmasti löytyy monelle lisää lukijoitakin tätä kautta. 

Mutta nyt nukkumaan. Olen ihan totaalisen loppu, niin karsea härdellipäivä huomisten synttäreiden vuoksi, että oksat pois! 
Toivottavasti huomenna stressi helpottaa ja saa vaan nautiskella. 

Kauniita unia ja linkkailkaahan mulle uutta luettavaa! ;)


On my way

155 vastausta artikkeliin “Linkkaa blogisi”

 1. Primebody on hassu, mutta kevyttä luettavaa oleva blogi. :) Tykkään!!

 2. http://annieveliinaa.blogspot.fi/

  21-vuotias syvällisiä pohdiskeleva, elämästä nauttiva höpöttelijä! Blogissa käytännössä kaikkea laidasta laitaan: asuista ihmissuhdepohdintoihin ja valokuvaamisesta elämän fiilistelyyn :) Paljon myös syvällisempiä tekstejä milloin mistäkin esim millaisen parisuhteen haluan, miten näen itseni ja millainen itsetunto minulla on tai miksi jotkut parit riitelevät niin, että paistinpannut lentelee.. Näitä ja monia muita löytyy mun blogista plus nyt paaaljon kuvia kun valokuvausinnostus on oikein roihahtanut <3__<3

 3. Olisi kiva lukea niitä blogeissa olevia fitnesskannanottoja, joihin viittasit. Pystyisitkö linkkaamaan? Kiinnostaa. :)

 4. http://balanced247.blogspot.fi/

  Kävitkin jo vierailemassa blogissani, mutta linkitän sen kuitenkin nyt tänne! :)

  Eli kirjoittelen kaikenlaisista arkisista asioista, lähinnä terveellisistä elämäntavoista, paljon ruokajuttuja, myös asuja sekä kosmetiikkaa. Matkustamisesa kirjoittelen myös aina reissun tapahtuessa sekä hiusjutuista sillä työskentelen kampaajana. :)

 5. http://blumenwies.blogspot.com/

  16-vuotias lukiolaisneiti, ikuinen maalaistyttö ja oman elämänsä taidemaalari bloggaa itselle tärkeiden asioiden puolesta: opiskelu, treeni, hyvä ruoka, luonto, valokuvaus, musiikki, ihmissuhteet, mielipiteet.. Tervetuloa :-)

 6. Kiitos paljon kaikille bloginsa linkanneille! Koska näitä tuli tämänkin verran, voisin nostaa muutaman blogin esille postauksen muodossa. Tai blogit jotka iskivät minuun eniten. :)

 7. http://saijis.blogspot.fi/

  20-vuotias tyttö, joka rakastaa shoppailua, kosmetiikkaa, matkustelua, aurinkoa, juoksemista, pitkiä aamiaisia, kesää sekä kauniita laukkuja. Blogi sisältää myös videoita, paljon päivän asuja, tuotearvosteluja ja tutoriaaleja :)

 8. vilmuliini.blogspot.fi

  blogi on uusi ja ulkoasu on pikkasen kesken, toivoisin että joku kävisi edes kurkkaamassa sitä ja jos miellytti niin liittyä lukijaksi:)!

 9. http://parempiayhdes.blogspot.fi/

  -95 syntynyt nainen ja kihlattu vm. -93 miehelle, mutta ennen kaikkea äiti 4.8.12 syntyneelle pojalle.
  Blogin pääaiheena tietysti taaperoarki ja kaikki siihin liittyvä.
  Toinen pääaihe on oma laihdutus/kiinteytys urakkani ja siihin liittyen liikunta ja ruokailu jutut.
  Kirjoituksia löytyy myös kissoistamme (Ragdoll ja Bengali), vaatteista, ostoksista, sisustuksesta, pohdinnoista ja mielipiteistä.

  Tervetuloa seurailemaan!

 10. ELSANNELI

  Nuori naisen alku kirjoittaa omalla tyylillään, valokuvaa erittäin mielellään ja jakaa parhaat palat blogissaan. Sisältöön kuuluu aiheita satunnaisista mietteistä aina syvällisiinkin pohdintoihin. Elämä on kaunis asia ja tämä on mahtava tapa ikuistaa se. Katso, niin ymmärrät.

 11. http://inka-allornothing.blogspot.fi/

  Tampereen hurja vuosimallia -96 kirjottelee lifestyleblogia kaikesta maan ja taivaan välillä. Blogissa asukuvia, uusia ostoksia, ruokareseptejä, biletystä, tyttöhömppää, opiskeluani autoalalla ja muita autojuttuja, videoita ja paljon muuta mikä sisältyy mun elämään!

 12. http://shattered-jutta.blogspot.fi/

  Pienestä tehdaskaupungista tulevan 16v nuorisovaltuutetun blogi kertoo elämästä, mikä ei ole ruusuilla tanssimista ja siitä, miten elämästä kuitenkin löytyy niitä pieniä asioita jotka auttavat jaksamaan eteenpäin! Syksyllä alkaisi kolmen vuoden opinnot sisustusalalla. Rakkauksia löytyy lätkästä-kameraan ja koirista-lasketteluun. Blogissa näkyy paljon myös merkkejä materialismirakkaudesta, joka kohdistuu kenkiin, laukkuihin, kosmetiikkaan ja vaatteisiin.

 13. 19v tuleva korkeakouluopiskelija Helsingistä. Aiheina tyylini, tee-se-itse ideat ja kauniit kameraan tallentuneet hetket.

  livetolove-anna.blogspot.com

 14. stiinaidamari.blogspot.com

  18-vuotiaan Helsinkiläisen lifestyleblogi. Kuulumisia, fiiliksiä, paljon kuvia, asuja ja rentoo fiilistä! :-)

 15. likeaprison.blogspot.fi

  Ei-niin-tavallinen blogi kertoo 20-vuotiaan tytön paranemisprosessista kansantautinakin nykyään tunnettuna sairautena nimeltä masennus.

 16. Monna Sunshine

  Blogia kirjoittelee 25-vuotias turkulainen nainen, pienen suloisen spasmus nutans-lapsen äiti, yhden vaimo ja kolmen karvalapsosen emäntä. Opiskelee lähihoitajaksi, harrastaa aktiivisesti koiran kanssa, arvostaa käytöstapoja, rajoja ja rakkautta. Ja rakstaa lastenvaatteita! Tarinoita lapsiperheen arjesta, naiseudesta ja äityiden tuomista mullistuksista sekä kaikesta taivaan ja maan väliltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta