Lemppari kynsilakat

Mulla on jo pidempään ollut yksi kynsilakkasuosikki ylitse muiden ja mielestäni jopa Essie kalpenee näiden lakkojen rinnalla. Kyseessä on siis Lumenelta saadut Lumenen Gel Effect-sarjan lakat. Lakka mikä tekee kynnen pinnasta geelimäisen ja se todella toimii! Käytän yleensä yhtä lakkaa ikäänkuin pohjalle ja päälle levitän vielä tuon glitterlakan. Tällä tavoin lakka pysyy kynsissä jopa viisi päivää hyvänä, uskokaa tai älkää! Ihan koukussa olen näihin ja juuri muita en enää käytäkään. :)

Mun ehdoton lemppari duo on nämä kaksi lakkaa, numero 27 Aamunvalo ensin pohjalle
 kahteen kertaan ja päälle kerros numeroa 17, Kimallus. 
Onko moni muu löytänyt nämä geelilakat suosikikseen? :)

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta