Pizzapäivä

Tänään on ollut pizzasunnuntai. Arkisin noudatan hyvin kirjaimellisesti maidotonta ja gluteenitonta ruokavaliota edelleen, koska oloni on ollut huomattavasti parempi ruokavaliomuutoksen ansiosta. Välillä on kuitenkin pakko löysäillä. Enää en pidä joka viikko karkkipäivää mutta karkkia menee kyllä aina välillä jos mieli tekee. Tänään tilattiin pizzat Weeruskasta ja otin omani tuttuun tapaan gluteenittomalla pohjalla. Ei ole muuten ollenkaan hassumpi vaihtoehto! Pohja on mielestäni oikeastaan parempaa kuin normaali vehnäpohja ja plussaa ettei maha turpoa palloksi. :) Juustojahan en ole myöskään enää syönyt mutta tänään oli ihan pakko ottaa pizzaan yhdeksi täytteeksi mozzarellaa, nam! Onhan se niin hyvää mutta yleisesti ottaen pidän nykyään sitä omaa hyvää oloa tärkeämpänä kuin jotain ruokanautintoja. Maidoton ja viljaton ruokavalio rajoittaa kuitenkin loppupeleissä suhteellisen vähän jos siihen vaan suhtautuu oikealla tavalla. Niin paljon erilaisia vaihtoehtoja on olemassa ja onneksi välillä on mahdollisuus vähän kokeilla normijuttuja, koska todettua keliakiaa tai laktoosiahan mulla ei ole. Ainut mihin ei tee mieli enää yhtään koskea edes joskus on jogurtit ja rahkat. Halailin niistä pönttöä niin monet kerrat, että jäänyt oikea kammo koko mössöihin.

Mutta jokatapauksessa, tänään on tosiaan ollut rento sunnuntai kera pizzan ja lepäilyn. Netflixiin oli putkahtanut Orange is the new black -sarjan toinen tuottis, jonka parissa melkein koko päivä hurahtikin. Niin hyvä sarja, ylistin jo ekaa tuottista ja tokakin vaikuttaa erinomaiselle. Itse olen oikeastaan enemmän sarja kuin leffaihmisiä, ne ovat kerralla lyhyempiä ja niihin on helpompi tällaisen keskittymiskyvyttömän keskittyä. :D

Mutta nyt unten maille, toivottavasti teillä on ollut kiva viikonloppu! :)
On my way

2 vastausta artikkeliin “Pizzapäivä”

  1. Oot niin huippu ja aito kun kerrot välillä ottavasti myös iisisti! :) Tuntuu, että monilla saattaa olla sellainen kulissi päällä, että joka päivä syödään pilkun tarkasti eikä yhtään herkutella… Itekin koitan pikkuhiljaa vaihtaa varsinkin maito tuotteita pois, mutta kyllä välillä herkuttelen niilläkin! Varsinkin tuo juusto on ollut paha, mutta olenkin pyrkinyt käyttämään vuohenmaidosta tehtyä juustoa. :)

    • Kiitos kiva kuulla! :) Juu, jos on vatsaongelmia niin suosittelen ainakin kokeilemaan jos toimii! :) Useimmilla taitaa se vilja kuitenkin aiheuttaa ongelmia…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta