White jeans outfit

Olen jo pidempään koittanut löytää hyviä valkoisia farkkuja ja tällä viikolla sellaiset tulivat itseasiassa eteeni Zarassa pyöriessä. Sopivan korkea vyötärö, vähän väljempi 34:nen ja hinta alle 40 egeä. Tosin kokoajanhan nämä jalassa saa varoa mihin istahtaa mutta muuten oikein jees! Oltiin eilen ystäviemme kanssa aamubrunssilla Hakaniemen rannassa ja Saku nappasi pari kuvaa päivän asukokonaisuudesta. Oli kyllä aika epäbrunssimainen ulkoilmasää mutta onneksi ilma lämpeni illaksi. Mullahan oli tosiaan eilen juhlat Showroomissa, joihin palailen kuvien muodossa heti alkuviikosta. :) Nyt on aika väsynyt fiilis, joten loppuilta menee aikalailla rennoissa meiningeissä. 

Kengät Mango / Housut Zara / Laukku Zara / Takki Vero Moda / Kello MK / Aurinkolasit D&G *givaway

Iskeekö teihin valkoisen farkut?

On my way

2 vastausta artikkeliin “White jeans outfit”

  1. Tosi ihanasti sopii valkoset farkut mustan nahkatakin kans. Tyylikästä ☺️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta