Synttärit Club Showroomissa

Nyt palailen takaisin viikonloppuun ja onnistuneisiin synttärijuhliini. Järjestin tosiaan monen vuoden tauon jälkeen kunnon juhlat ja paikaksi valikoitui blogiyhteistyön merkeissä *Club Showroom ihan Helsingin ytimestä. Se miksi halusin juhlat järjestää juuri ensisijaisesti Showroomissa, on heidän upea ulkoilmaterassinsa kolmannessa kerroksessa, sekä toimivat puitteet. Mielestäni on tärkeää, että samassa paikassa voidaan alkuillasta juhlistaa omalla porukalla ja sitten jatkaa iltaa vielä halutessaan ihan yömyöhään saakka. Moni ehkä mieltää kyseisen paikan pelkäksi yökerhoksi mutta heillä on tosiaan mahdollisuus järjestää monenlaisia yksityistilaisuuksia. Puitteet sopivat mielestäni erinomaisesti hyvin juhlaviinkin tilaisuuksiin, tilaa riittää ja terassi on todella kattava! Kutsuin juhliini n. 50 hlöä mutta viime hetken peruutusten vuoksi paikalle saapui semmonen 30 henkilöä, enemmänkin olisi tosiaan mahtunut kepeästi jo pelkälle terassille. 

Palvelu pelasi paikalla loistavasti ja henkilökunta oli ystävällistä. Toiveitamme kuunneltiin koko illan ajan ja saatiin esimerkiksi loppuillasta yksi extra loosi terassilta käyttöömme. Tuollainen joustavuus on mielestäni sitä hyvää palvelua ja toimivuutta! Se, että homma pelasi juhlapaikalla helpotti omaakin fiilistä. Ei tarvinnut stressata viihtyykö porukka, kun kaikki toimi mielettömän hyvin. :) Kuulin itseasiassa usemmastaki suusta, että juhlissani oli erinomainen tunnelma ja ilta oli kaikin puolin onnistunut! Hienoa, tuollainen fiilis itsellenikin välittyi. :)

Alkumaljoina tarjoiltiin *Barefootin uutuus kuoharia, eli Pink Moscato Bubblya. Aivan ihanan vadelmainen ja kukkainen kuohuva, mikä sopii vallan mainiosti juurikin alkumaljoiksi tällaisiin kesäjuhliin. Itse olen ehdoton kuplajuomien ystävä, joten olipas hauska maistaa tätä uutuutta. Hinta pyörii Alkoissa siellä 9-10 euron tietämillä, joten mielestäni erinomainen juoma hinta-laatusuhteeltaan.

Siskoni leipoi tarjoiluja, kiitos Erika! <3
*Cloetta lahjoitti mukavan kattauksen Malacon uutuus tv-pusseja, sieltä löytyi niin salmiakki, kuin hedelmäsekoitusta. Lisäksi saatiin nauttia Nutisal-pähkinäperheen Almond-ja Enjoy pähkinämixeistä suolaisena tarjoiluna. Pähkinät ovat tosiaan kevyesti suolattuja ja toimivat hyvänä vastapainona makeisille. 

*Olvi puolestaan lahjoitti juhliini mukavan kattauksen kevyitä juomia, eli Sherwoodin kuivaa- ja makeaa omenasiideriä, sekä uutta mielenkiintoista Samba-lonkeroa. Moni ihmettelikin mikäs juoma tuo tuollainen on ja itseasiassa oli itsellenikin ihan uusi tuttavuus. Kyseinen lonkero on siis hedelmäinen, curumba-hedelmän makuinen lonkku. Vaikken normaalisti juo lonkeroita, tämä upposi aivan super hyvin! Tästä tuli meidän jääkaappiin uusi kesäjuomasuosikki, ehdottomasti! Erinomainen picnik-juoma. :)

Ja sitten vähän kuvamatskua illalta ja ihanista vieraista. Kiitos kaikille, jotka pääsitte paikalle juhlistamaan! <3
Showroom tarjosi käyttöömme myös muutaman vesipiipun. Suomessa tuo shisha-kulttuuri on hieman vieraampaa mutta jo esimerkiksi Tallinnan puolella se on hyvinkin suosittua. Showroomista on siis mahdollista ostaa illan aikana piippuja käyttöönsä esimerkiksi juuri looseihin. Mielestäni ihana extra kesäiltoihin. :) 
*Aperolista tehtävä raikas Aperol Spritz oli yksi illan ehdottomista juomalemppareistani ja suuri yllättäjä! En ole koskaan maistanut tuota kyseistä drinkkiä ja odotin jostain syystä jotain todella makeaa. Kyseessä oli kuitenkin hyvin fresh, kirpsakka kesädrinkki. Hehkuteltiin tätä drinksua monen kanssa ja päätettiin, että ei kyllä jää nauttiminen ekaksi eikä vikaksi kerraksi. :) Drinkkiin tulee siis Aperolia, kuohuvaa, kivennäisvettä ja luomu appelsiineja, sekä jäitä. 
Vieraiden lisäksi erityis kiitos mukaan lähteneille tarjoilusponsseille ja Club Showroomille
Ilta oli upea ja ikimuistoinen. :)

Varaukset & kyselyt [email protected]
040 7397632* Tila ja juomat saatu blogiyhteistyönä
On my way

24 vastausta artikkeliin “Synttärit Club Showroomissa”

  • Oli pakko tilata itselle kokeiluun, vaikka tällä rintavarustuksella ei istune yhtä hyvin kuin sinulla. Sopiiko kysyä mitä kokoa omasi on?

  • Toi on kokoa xs mut aika löysä etenkin vyötäröltä eli suosittelen kyl tavallist pienempää kokoo. :) Toi on kyl muuten ihana! Sai paljon kehuja. :)

 1. En kestä tota yhtä photobomberia :D Hahha

  Ihanan näköiset juhlat! Sulla on on kauniita ystäviä :)

 2. Todella ihania kuvia, välittyy niin hyvä fiilis noiden kuvien kautta! ja tuo sinun asu! WOW näytät kyllä niin upealta :)

  Ella

  • Kiva kuulla, kiitos! Ja mageeta jos tunnelma välittyy. Oli kyllä kaikin puolin onnistuneet kemut!

 3. Ihania kuvia miehesi kanssa, katsotte toisianne niin rakastuneesti:) olet upean näköinen kuvissa myös ja onnea myöhässä!

 4. Mistä tunnet yummy-jennin siskon? Näytät upeelta ja myöhästyneet onnittelut! :)

  • En tarkkaan muista missä ollaan tutustuttu, mietittiin sitä yksi kerta mutta ei muistettu. :D Anniina on kyl huippu tyyppi! :)

 5. No jopas oli sponssatut bileet! Kai tuo sun asusikin oli vielä yhteistyön kautta… mutta upeelta näytät!

  • Oli kyllä mukava saada useampi yhteistyökumppani mukaan. :) Oli itsellekin helpompaa. Asu on peräisin Hennesin verkkokaupasta, ja kiitoksia kovasti! =)

 6. oi jutta kun onnistuit ainakin kuvien perusteella järkkäämään täydelliset juhlat<3 harmi kun nyt jäi välistä…
  upealta myös näytit!

 7. nyt oli niin upeita kuvia sinusta, ihan parhaita=) ..ja näytti siellä olevan joku rakastuneen näköinen parikin, miehenä olisin ostanut kihlat jo aikapäiviä;)

 8. Kateelliset täällä huutelee…upean kuuloiset juhlat! täytyy varmaan pistää blogi pystyyn että pääsee nauttimaan pienistä ylelisyyksistä itsekin joku vuosi :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta