Niin täydellinen nudepuna

Eksyin eilen KICK:sin alennusmyynteihin, hups heikkaa ne alethan tosiaan alkavat jo nyt! Harvoin jaksan tonkia kosmen alelooraa mutta tällä kertaa tein poikkeuksen ja tsekkasin huulipunatarjonnan. Löytyihän sieltä sitten tietenkin täydellinen puna, nimittäin Lancômen nudepuna sävy 202. 

Käytän aika paljon huulipuna -rasvoja, yksi ihan ehdoton suosikkini arjessa on Hydracolour ja sieltä sävyt 37 ja 42 (löytyy Stockkan päivittäispuolen kosmetiikasta). Ihan kiva saada noiden rinnalle joku muu puna joka on samalla hieman hoitava mutta ei kuitenkaan sellainen mikään kimalle glitter. Itseäni ärsyttää kaikki kiiltopunat, jotka ovat niin kiiltäviä, että pakenevat huulien yli vaikka olisi rajauksetkin. Kyllä punan pitää olla sellainen sopivan matta mutta samalla vähän hoitava. Vaativa asiakas selkeästi! :D 

Tämä elämäni ensimmäinen Lancômen puna tuntui kyllä oikein täydelliseltä niin sävynsä, kuin koostumuksensa puolesta. Enpä siis turhaan otsikoinut tätä postausta osuvasti. ;) Mahtaako jonkun muunkin meikkipussukasta löytyä tämä täydellinen nude? 

On my way

11 vastausta artikkeliin “Niin täydellinen nudepuna”

  1. Vaikuttaa ihanalta sävyltä! Käytätkö huultenrajauskynää yleensä? En ole itse koskaan käyttänyt, ja mietin että pysyykö tämä hyvin ilman rajausta :)

    • Käytän rajausta lähes aina. Tykkään, että tekee huulista selkeämmät. :) Ilman en ole vielä kokeillut mutta eiköhän pysy.

  2. Vau, on kyllä ihan täydellinen sävy! Hyvä tuuri kun alennuksesta löysit nuin hyvän nudepunan, tuntuu, että aina on vain hirveitä sävyjä jäljellä. :/

    • Joo oli kyllä aikamoinen löydös! :D Siksipä juuri en jaksa yleensä niitä edes koluta. Tuo oli vielä -50 %. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta