Kesä ja rusketustuotteeni

Eipä ole tämä kesä juurikaan meitä auringolla ja helteillä hellinyt, noup. Eilen siinä kovin ikävässä vesisateessa mietin, että hittolainen ei tämä voi olla kesäkuu! Jengi aina odottaa sitä kesää niin kovin (minä mukaanlukien) ja sitten se Suomen ”paras aika vuodesta” on tällaista kuraa. Onneksi varattiin heinäkuulle loma, varmaan hinnat nousee ihan pilviin jos säät eivät tästä miksikään muutu. Saa edes viikon nauttia lämmöstä. :D

Tänään siivoilin hieman kosmekaappia ja kaivoin sieltä kaikki itseruskettavani esiin. Itseasiassa nyt on ollut pieni tauko itseruskettavista sillä olen tehnyt syntiä ja käynyt muutaman kerran solkussa. Itsehän en todellakaan kannata mitään ympärivuotista solkussa ravaamista ja koko viime talven aikana kävin ehkä pari kertaa. Nyt ajattelin kuitenkin ottaa pienen ”kuurin” ennen sitä heinäkuun lomaa ja hankkia pientä pohjaa. On itseasiassa ollut tavallaan ihanan vapauttavaa, kun ei ole tarvinnut ruskettavien kanssa läträillä mutta toisaalta tiedän todella hyvin solkun vaarat enkä halua siellä ihoani pilata. Varsinkin kasvoista näkyy todella hyvin kuka ravaa solkussa ja kuka ei. Sen vuoksi mielestäni niin paljon turvallisempaa käyttää hyviä itseruskettavia kuin ravata siellä solessa. Ja toisaalta hyvillä tuotteilla se ruskettaminen on hyvin helppoa siellä kotikylppärissäkin. Itse en ainakaan enää mistään hinnasta suostuisi käyttämään sellaisia ruskettajia jotka eivät kuivu millään ja haisevat pahalle. Kaikessa on menty eteenpäin ja myös tässä jutussa, markkinoilla on jo super hyviä tuotteita joten miksi ei suosisi niitä!

Oma käsitykseni rusketuksesta on kuitenkin muuttunut aika paljon iän myötä ja nykyään pidän vaaleammastakin ihosta. Mielestäni se ei ole ollenkaan ruma ja itseasiassa edesmennyt pappani totesi minulle viime talvena, että näytän paljon nuoremmalle, kun kasvoissani ei ole mitään keltaisia aineita. Hän tarkoitti siis juuri itseruskettavia. Mietin asiaa ja totesin, että niinpä! :D Mielestäni tässäkin asiassa on hyvä omata kultainen keskitie. Kyllähän pieni päivetys on nättiä mutta ei sitä mikään megaruskea tarvitse ympäri vuoden olla. En tarkoita siis kuitenkaan, että olisin ruskettavista tuotteista luopumassa mutta lähinnä se sopiva rusketus on itselleni ehkä nykyään tutumpi mitä se nuorempana oli. :)

Itsehän käytän siis itseruskettavia normaalisti ympäri vuoden, välillä viikottain ja välillä harvemmin. Aina kaapeistani kuitenkin löytyy ne ns. perustarpeet, eli itseruskettava kropalle ja kasvoille. Tällä hetkellä kaapistani löytyi neljä tuotetta, joista muutama onkin jo todella pitkäaikainen suosikkini. 

Tätä *Vita Liberatan kasvojen ruskettajaa ostin muistaakseni toukokuussa ihan randomina testaukseen. Toki olin merkistä kuullut todella paljon hyvää ja siksi uskalsinkin sitä kokeiluun ostaa. Tästä on tullut ihan viikottainen suosikkini. Laitan rusketusta kasvoilleni yleensä aamuisin ennen meikkiä, jolloin se jää kasvoihin meikin alle ikäänkuin muhimaan ja päivän aikana bruna syvenee. Pysyy todella hyvin meikin alla eikä millään tavoin tee railoja meikkiin tai muutenkaan sotke sitä. Aivan super hyvä tuote! 

Vita Liberatalta on muuten ilmestynyt nyt myös uusi tuote jolla on mahdollista saada jopa 2-3 viikon kestävä rusketus kropalle. Kuulin tästä tuotteesta yhdessä pressissä ja näemmä sitä löytyykin jo Tanstorelta *täältä. Tuotetta siis levitetään 2-3 kertaa, jonka jälkeen sen tulisi pysyä useampi viikko. Meinasin jo itse tilata ruskettajaa mutta se on näemmä ainakin Tanstorelta loppuunmyyty eikä muuten ihmekään! :) 
Onko jollain jo kokemuksia tuosta, olisi enemmän kuin mielenkiintoista kuulla!?

Seuraava lemppari onkin kulkenut kaapissani jo useamman vuoden. *St. Morizin dark vaahtoruskettaja on sellainen tuote jota haluan kaapissani olevan AINA. Ihan paras itseruskettava josta en luovu vaikka rinnalle tuleekin noita uutukaisia. ;) Ei haise, kuivuu nopeaa, ei tule laikkuja, helppo levittää, hyvä väri ja mitä vielä! Toinen suosikki on tuo saman merkin uudempi mattavoide, jolla saa hyvän sävyn kasvoille samantien. Ainakin darrapäivien pelastaja! ;) Valitettavasti en löytänyt tuota enää Theboksen valikoimista, tiedä sitten onko tilapäisesti loppunut vai tuonti lopetettu kokonaan?

Tämä purkki on lojunut kaapissa jo ainakin puoli vuotta koskemattomana. Saatu siis joskus Yves Rocherilta mutta ajattelin, että voisi olla ihan hyvä aika testata. Kropalle en tykkää levittää mitään tällaisia voidemaisia, jotka todennäköisesti eivät kuivu ensimmäiseen viiteen tuntiin. Kasvoille voisi ehkä kuitenkin testata?! Onko kenelläkään kokemusta tästä? 

Mikä on teidän suosikki itseruskettajanne ja kuinka usein tykkäätte päivetystä levitellä?
 Onko moni muu kokenut ”rusketusvalaistumisen” sitten nuoruusvuosien? :D

On my way

7 vastausta artikkeliin “Kesä ja rusketustuotteeni”

  1. Toi kasvo Vita Liberata on nyt juur Stokkalla kantis etu. Sillä tarjous hinnalla n.17e.

  2. Ainakin mulla sävyttämättömän Vita liberatan rusketus pysyy paljon pidempään, kuin st.morizin.n. viikon – puoltoista. Ja toi kasvoille tarkoitettu on munkin lemppari:)
    Mutta tykkään nopeaan rusketukseen st.Morizin spraysta..sitä ei vaan tänä vuonna saanut, ainakaan mun lähiSeppälästä..Ootko sä nähnyt niitä myynnissä?

  3. Itellä on ollut nyt pari vuotta käytössä tuo Yves Rocherin oma. Tykkään sen sävystä, ei tuu liian tummaa vaan luonnollinen ja levittyykin aika helposti, mutta kestää tosiaan kauan kuivua. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta