Lippistyttö

Olen aina jostain syystä ajatellut ettei lippis ole ollenkaan oma juttuni, tai oikeastaan ettei se ylipäänsä sovi mulle. Omaan ison pään ja ehkä siksi monet hatutkaan eivät sovi itselleni, tai ainakin varmaan kuvittelen niin. :D Nyt kuitenkin monen monituisen vuoden tauon jälkeen ostin heräteostoksena Gina Tricotista tällaisen oikein tyttömäisen capin ja itseasiassa olen tykästynyt tähän todella paljon. Lipan taakse on helppo piiloutua maailmalta ja pahana hiuspäivänä se pelastaa kuontalon. Monihan treenaakin lippis päässä, enpäs tiedä osaisinko itse? Kaippa sitäkin on pakko kokeilla. Mitä te pidätte lippiksistä? Yes or no?

Farkut UFF / Toppi H&M / Lippis Gina Tricot
On my way

18 vastausta artikkeliin “Lippistyttö”

 1. Mulla oli kans monta vuotta ihan sama juttu, olin sitä mieltä et näytän lippis päässä ihan älyttömän tyhmältä, oli se väri tai malli mikä tahansa :D mutta nyt oon ihan rakastunut lippiksiin ja uskalsin ostaakin yhden, kun muutama kuukausi sitten kun pätkäsin hiukseni lyhyiksi. Jotenkin näillä lyhyillä hiuksilla se oikeesti sopii mulle. Näytät upeelta, sopii ehdottomasti myös sun päähän!

  http://miukunen.blogspot.fi/

  • Joo, sanos muuta. Kai nämäkin on vähän totuttelukysymyksiä ja miten asiaa katsoo. ;) Kiitos paljon, varmasti oikein nappi myös sinun päässäsi. :)

 2. ootko suurentanut rintojasi entisestään? :o tai sitten olet vaan pienentynyt muualta!

  • No en kyllä ole. :D Käytän aika vähän paljastavia vaatteita, joten siksi varmaan pomppaa esille silloin kun on avonaisempaa.

  • Ei helvetti taas oikeesti :D mitähän tänkin kommentin kirjoittaja sai itselleen tästä huhhuh!

 3. Tässä ollaan hienosti ysärin äärellä! Vielä kun olis sivuponnari ja vähän tukkaa krepattu :D! …Ja mun silmissä sä olet sankari <3!

  • Hahah, eikö ookkin ihan parhaat noi housut. :D Ja krepit, joo next! ;) Kiitos murunen. :) <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta