Kurkkaus meikkipussiini

Jälleen tulisi meikkipostausta mutta tällä kertaa meikkipussin sisällön paljastamisen merkeissä. Meikkipussini on suhteellisen iso ja diggaan siitä. Sinne mahtuu hyvin koko arkimeikkiarsenaali ja koskaan ei tarvitse miettiä missä joku tuote nyt mahtaa olla. Tämä mahtuu juuri passelisti laukkuunikin, tai niihin kahteen joita päätoimisesti käytän ja on muutenkin ulkoasultaan sievä. Itse en voi sietää likaisia ja risaisia meikkipusseja. Aina välillä sitä näkee muuten hyvin siisteillä naishenkilöillä ja mielestäni se on jotenkin hirveän ällöttävää. :D Eikä pelkästään se ulkoasu vaan mitä sieltä pussista saattaa löytyä… Likaisia tops-puikkoja, kynsileikkurit ja kynsiä, jotain likaisia huulipunan tahrimia papereita jne. Yök, yök.

Pohjustustuotteina Lumenen hieman kuultoa iholle antava primer, johon sekoitan *N07:n primeria. Näistä tulee hyvä yhdistelmä, koska tuossa Lumenessa on hieman sävyä ja N07 on ihan valkoinen pelkkää kuultoa tuova tuote. Täydellinen kaksikko! 

Sitten meikkipohja. Ensiksi levitän *Cliniquen meikkivoidetta meikkisienellä koko kasvoille, jonka jälkeen levitän iholle vielä *Lumenen Ihon sävyn heleyttäjää. Tuota siis pääosin otsaan ja poskipäihin, eli kohtiin joihin haluan extrakuulautta. Tummat silmänaluset peitän maailman parhaalla peiteaineelle, eli *Cliniquen silmänaluspeitevoiteella. Aivan mielettömän hyvä tuote ja ei tosiaan tarvitse laittaa kuin nuppineulan kokoinen pisara peittämään ja tekee sen täydellisesti.

Meikkipohjan jälkeen levitän vielä mineraalimeikkipuuteria koko kasvoille ikäänkuin ”sulkemaan” meikin, jolloin aurinkopuuteri ei levity iholle rumasti railoillen. Tämän kyseisen Pure Mineral puuterin sain Fit-lehden tilauslahjana ja ihan super hyvksi tuotteeksi on osoittautunut! *Lumenen valokynää käytän nykyään satunnaisesti mutta kuitenkin se kulkee meikkipussissa mukana kaiken varalta.

Tämä aurinkopuuterikolmikko kulkee meikkipussissani varmasti pidempäänkin. Lumenen aurinkopuuteri on super hyvä sävyltään ja tällä käynkin kasvot läpi ihan ensimmäiseksi. GOSH:ia levitän sitten varjostuskohtiin, eli poskiluiden alle ja ihan otsan tyveen, sekä kaulalle. Lopuksi vielä korostuspuuteria otsaan ja poskien koskeimpaan kohtaan. Kolme tuotetta joita en kyllä ihan hevillä vaihda! Mikään näistä ei siis ikäänkuin ”valu” kasvoilta mitä jotkut aurinkopuuterit tekevät. 

Rakastan poskipunia ja siksi mulla onkin usein pieniä vaikeuksia näiden hillityssä levittämisessä. Aika usein meinaan tulee sudittua näitä pikkusen liikaa. :D Tykkään myös vaihdella poskipunia, eli joka päivä en käytä samaa sävyä. *Cliniquen poskipuna on kaikista näistä kolmesta hempein ja roosaisin, helppo arkipuna. Usein käytän arkisin myös tuota Pure Mineralin mineraaliposkipunaa, josta tulee hyvin kuulas lopputulos. Olen itseasiassa todella yllättynyt miten hyviä nuo mineraalimeikkituotteet ovat! Itselläni ei ole siis aikaisemmin ollut niistä juurikaan kokemusta mutta noiden jälkeen en todellakaan kyllä vierasta kyseisiä tuotteita. :) No sitten *Lumenen uutuus, eli sorbetti poskipuna joka levitetään sormin. Sävy on tuollainen hieman tummempi ja idea hauska. Tykkään todella paljon, sopii erinomaisesti kesän meininkiin. Oikeasti jo pelkkä tuon poskipunan levitys muuten meikittömään lookkiin toimii ihan super hyvin! 

*Cliniquen minimaskara kulkee nykyään meikkipussukassani kaiken varalta. Arkisin en tykkää yhtään laittaa ripsaria alaripsiinikään mutta välillä haron tällä kulmiani. Tavallisesti kuitenkin ehostan kulmat luomivärillä ja Lumenen kulmakarvageelillä. Todettu vaan yksinkertaisesti parhaaksi ja luonnollisimman lopputuloksen antavaksi yhdistelmäksi.

Kuten tiedättekin, suosin huulten rajauksia. Mielestäni jokaisen naisen tulisi löytää rajauskynät ja opetella käyttämään niitä. Rajauksilla saa huuliin kivaa muotoa ja muhkeutta, plussana huulipunat sun muut pysyvät huulilla huomattavasti paremmin. Mulla on arjessa kaksikko, joista tykkään molemmista todella paljon. Hieman kovemman lopputuloksen antaa *Lumenen rajauskynä, jonka sävy on hyvin lähellä huulten luonnollista sävyä ja sitten MAC:in pehmeämpi rajauskynä joka toimii myös kaikkien nudejen ja rosepunien kanssa.

No sitten tämä arjen huulitrio. Hydracolorin huulipunarasvat, ihan parhaita! Ja punista Lancômen nudepuna. Toki multa löytyy useampia muitakin huulipunia mutta nämä kolme kulkevat mukanani paikasta toiseen arkimeikkipussissani. 

Löytyikö joukosta teille tuttuja tuotteita? 
Jos haluatte jostain tuotteesta jotain lisäinfoa niin toki saa kysyä lisää! :)

* Tähdellä merkattu tuote saatu blogin kautta

On my way

8 vastausta artikkeliin “Kurkkaus meikkipussiini”

    • Hahah, no kyllä tässä on aika monta meikkipussukkaa elämänsä aikana nähnyt ihan tahtomattaankin. ;)

  1. Oletko pitkään käyttänyt Cliniquen Perfectly realia? Millainen se on verrattuna muihin käyttämiisi tuotteisiin?

    • About kuukauden ja on super hyvä kyllä! Levittyy tosi tasaisesti ja mukautuu ihon sävyyn. Mulle ainakin juuri passeli sävy tuo vaikka onkin suhteellisen tummakin. Suosittelen. :)

  2. Käytätkö koskaan luomiväriä?
    Olisi mielenkiintoista nähdä, miten poskipunasorbetti toimii meikin kanssa ja ilman meikkiä

    • Silloin jos menen ulkoilemaan, muuten en. Tuossa olisi kiva postausidea! Voisin kyllä toteutella. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta