Kesäinspistä kollaaseista

Innostuin pitkästä aikaa tekemään kollaaseja Polyvorella, niin helppoa ja hauskaa! Tuolla on rajaton määrä erilaisia elementtejä mikä tekee puuhasta mielestäni kivaa vaikka itse loppupeleissä julkaisenkin tällaisia tyylilleni uskollisia simppeleitä kollaaseja. :) Suosittelen lämpimästi kanssabloggaajille, jotka miettivät millä tehdä tämän kaltaisia asukollaaseja ja muita inspisjuttuja.

Keräsin tosiaan elementtejä, joista itse inspiroidun tällä hetkellä. Kesäistä festarilookkia, rennompaa kaupunkisettiä  ja sitten ihan iltapuettia.

Sporty

Kesäinen kaupunkilook, toimii mielestäni super hyvin näissä Suomen kesäsäissä. Yksinkertaisia värejä, harmaata ja väriläiskinä sitten kynnet ja huulet. Ja tuo farkkulappuhaalari on ihana! Odottelen itseasiassa omaa haalariani Hennesiltä saapuvaksi ihan lähiviikkoina, joten toivotaan sen olevan nappi myös päällä. Ja toinen juttu, houkuttaisi niin maan vietävästi tilata vielä Air Maxit täysin valkoisina tai hopeina… Olen jo hitusen kyllästynyt tuohon neutraaliin mustaan. Hieman tsekkailin netin tarjontaa ja ainakin kaikki nuo perus verkkokaupat ammottavat tyhjyyttään kokojen osalta. Ehkä tämä on nyt tarkoitettu näin… :D

Evening outfit

No sitten kesäinen iltalookki. Moni ehkä sanoo ettei boyfriendejä voi laittaa iltamenoihin mutta itse olen täysin eri mieltä! Mielestäni ne sopivat oikein passelisti jos muu outfit on sitten hieman naisellisempi. Huulille näyttävä puna, muuten nude meikki, hiukset nutturaan niskaan ja tämä kollaasi päälle. Täydellinen outfit omaan makuuni. :) Niin ja kovasti haaveilen tuosta YSL:n Tasselista, se on vaan ihan huikean kaunis!

Festival style
Täydellinen festarityyli. Minulla on festareille kaksi lemppari pukeutumiskoodia, eli hippi ja rokimpi look. Tänä kesänä olen menossa ainakin Summer Up:peihin perjantaina mutta muut festarijutut ovat toistaiseksi ainakin vielä auki. Katsotaan vähän miten loma menee ja tuleeko sellainen festarifiilis. Ruisrock on ainakin tässä lähellä jonne voisi hyvinkin suunnata jos sellainen fiilis iskee. Riippuu todella paljon myös heinäkuun säistä, tällä hetkellä ei näytä lupaavalta… Anyways, revityt farkkushortsit, pipo, printtipaita, olkalaukku ja menoksi! 

Party outfit
Party outfit, yeah! Itse rakastan korallin sävyjä. Jos muu asu on yksinkertainen niin mikä onkaan parempi tapa tehdä lookista säväyttävä, kuin yhdistää asuun kirkas huulipuna ja kynnet, sekä mahdollisesti myös saman sävyiset korkkarit! Vaikka itse tämän kollaasin kokosin on se mielestäni aivan ihana. Voisin pukea vaikka samantien ylle. Itse en meinaa kyllästyä noihin lyhyisiin toppeihin sitten millään saatika sitten noihinkorkeavyötäröisiin ysärihameisiin. Voidaanko jäädä tähän muotivirtaukseen, jooko?


Löytyikö mitään teitä inspiroivaa? :)
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta