Liehulahkeissa

Olen jo pidempään tsiigaillut kaupoista liehulahkeisia kesähousuja ja kappas, ne täydelliset löytyivät paikasta josta en ihan heti niitä osannut odottaa löytäväni. Nimittäin UFF:ista. Valkoiset, juuri sopivan tiukat vyötäröltä ja muutenkin kuin minulle tehdyt, mikä tuuri! Tuolla kerralla tosin löysin vaikka mitä kivaa juuri Fredan UFF:ista ja pistin merkille liikkeen tarjonnan paranemisen. Tai sitten vaatteiden järjestys oli muutettu ja ne olivat jotenkin helpommin löydettävissä. Mitäs te pidätte liehulahjehousuista? Nyt ollaan tosiaan aika ysärimeiningeissä mutta minä tykkään! ;)

Housut UFF / Kello MK / Toppi H&M
PS. *Tanstore täyttää tänään vuoden, joten heillä on useampi tuote hyvin edullisella hinnalla! Itse laitoin juuri tilaukseen mm. St. Morizia 6,50 € (norm. 8,50) ja Vita Liberatan vaahdon 21,90 € (norm. 32,90). Kaikki alessa olevat tuotteet löydät *TÄÄLTÄ. (*mainoslinkkejä)


On my way

12 vastausta artikkeliin “Liehulahkeissa”

 1. Noh, ehkä jonkun toisen yläosan kanssa toimii?! Olisi kiva nähdä housut kokonaan ;)

 2. Ihan kivat housut,mutta saavat takapuolen näyttämään todella huonolta.

  • Mä en ymmärrä tuota mutta mielipiteensä kullakin. Nykyään pitäisi olla jotkut pyllyfreddyt aina jalassa. Mieluummin mä näitä käytän. ;)

  • Missään vaiheessa ei taidettu mainita,että sun pitäisi mitään freddyjä jalkaas tunkea.

  • Hahah, heittoni oli siis lähinnä vaan siksi koska tässä ajassa tosiaan se miltä perse näyttää tuntuu olevan niin monelle se ykkösasia. Ei mitään sen kummempaa. :D

 3. Ja anonyymille, jonka kommenttia en julkaissut ihan siitä syystä ettei pallo ala vyörymään. En ole tosiaankaan siis käynyt. :)

 4. Housut on tosi fint, hyvä löytö! Mutta yhdistä ne siistimpään yläosaan, spagettiolkain toppi ja housut ovat jotenkin hieman huonolla tavalla vastakohtaiset! Löysä värikäs silkkipaita jonka laitat housujen sisään, taikka silkkkinen ja hento taikka ryhdikäs crop-top olisivat esimerkiksi hyviä vaihtehtoja mielestäni! :)

  • Itse taas pidän tuosta yhdistelmästä, että noiden housujen kanssa on joku hieman vatsaa paljastava. Ettei menee liian kaapumaiseksi. :) Mutta hyvin toimii varmasti myös joidenkin silkkipaitojenkin kanssa. :)

 5. Hm:ltä tilasin juuri sini- valkoraidalliset liehuhelmat, eli tykkään. Ja samalla linjalla, eli niukka yläosa ja ehkä lyhyt hyvin leikattu jakku vielä. Jos nyt ei lunta ja räntää sada…..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta