Tilaukseni Tanstorelle

Kuten eilen mainitsin, tein pienen tilauksen *Tanstorelle. Heillä on siis tarjolla 16-18.6 valikoima aurinkotuotteita jopa -55 % alessa ja itse bongasin tuolta *kampanjasivulta heti useamman tuotteen tilattavaksi. Alennukset olivat meinaan myös ihan tuntuvia, joten tilaaminen kannatti ehdottomasti! Postikulutkin jäivät kokonaan pois, kun tilaukseni ylitti 59 euroa. 

1. *St. Morizin vaahtomainen ruskettaja, sävy dark. Tämä on se oma ehdoton suosikkini, joten pitihän sitä muutama purkki laittaa tilaukseen. Tuote on todella riittoisaa, joten uskon näiden purkkien olevan kaapissani vielä lokakuussakin. :)

2. *Vita Liberata Moment By Moment mousse. Tätä en ole tosiaan koskaan kokeillut, joten nyt oli hyvä hinta laittaa se ostoskoriin. Alennus on siis jopa yli kymmenen egeä normaali hintaan nähden. Btw, itse olen mennyt jo ajat sitten sekaisin näissä Vita Liberatan tuotteissa mikä on mikäkin. Purkit näyttävät niin samalle ja näitä on jotenkin niin kovin montaa laatua. Tämä on nyt kuitenkin kropalle ja tosiaan kyseisen voiteen vaikutusajalla voi sitten määritellä kuinka syvä tummuus tai sävy tästä tulee. Yep, innolla odotan kokeilua! ;)

3. *Fiesta Sun -Raspberry Rush solkkuvoide. Kuten muutama päivä sitten postauksessa mainitsin, otan nyt pienen solkkukuurin etelän lomaa ajatellen. Sitä varten siis tilasin pari pussia tätä kokeeksi. Joskus nuorempana mulla on ollut jotain solkkuvoiteita mutta niistä on kyllä aikaa. Tavallaan siis mielestäni olisi kivempi juuri laittaa solkkuun joku voide iholle kuin mennä sinne ihan ns. paljaana. Saisi iho edes jotain suojaa vaikkei voide tietenkään niiltä säteiltä suojaisi mutta you know. :)

4. Piz Buin -Allergy Lotion SK 30 aurinkorasva. Tämä oli tosiaan ihan normaalihintainen tuote mutta päätin tilata sen samalla reissua ajatellen. Olen jonkun verran lukenut hyvää juuri näistä Piz Buinin Allergy -voiteista ja siksi päätin ostaa sitä kokeeksi matkaa ajatellen. SK 30 on ihan huikean korkea, tuntui oikeasti aika hirveälle klikata tuo kerroin ostoskoriin. :D Ja joo joo tiedetään, että se ei tosiaan estä ihoa ruskettumasta. Jostain kummasta sinne aivojen takalohkoon on vaan jäänyt ajatus siitä, että korkeat kertoimet estävät sen ruskettumisen mutta eihän se niin ole. ;) Ja en siis ole tosiaan käyttänyt tällaista kerrointa sitten lapsuusvuosien… Toivotaan kuitenkin, että on hyvää ja tällä välttyisi aurinkoihottumalta.

Sellainen tilaus, jos nuo alessa olevat tuotteet kiinnostavat niin koko arsenaalin voit kurkata *TÄÄLTÄ. 

* Mainoslinkkejä / adlinksOn my way

4 vastausta artikkeliin “Tilaukseni Tanstorelle”

  1. Itekkin tilasin just sun vinkkaamana tuolta st.morizin itseruskettavaa! Hyvä kun vinkkasit, edellinen purkki vetelee viimeisiään.
    Mullekkin on jostain kumman syystä jäänyt päähän tuo että korkea suojakerroin estää ruskettumasta :D

  2. Jos haluat välttyä ihottumalta, ota käyttöön aurinkovoide,jossa ei ole emulgaattoreita. Auringonvalo + emulgaattorit suojatuotteessa voi aiheuttaa ihottumaa sille taipuvaiselle iholle!

    • Niin. Tämä ihottuma juttu on mulle siis aivan uusi, eli olen nyt vaan koittanut kokeilla kaikenlaisia konsteja. Kiitos kuitenkin vinkistä, pitääkin tsekata onko tuossa Piz Buinissa tuota ainetta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta