Asu viime viikolta

Aina tasaisin väliajoin sitä unohtaa tänne bloggeriin postauksia, jotka jäävät vallan julkaisematta. Viime viikolta löysin jälleen yhden unohtuneen asukuvapostauksen, joten laitetaas se nyt julkiseksi. Mieheni on kaivannut pientä asukuvauslepoa viime viikkoina, joten siksi viimeisimmät asut ovat muutenkin olleet itselaukaisijalla napattuja. Pitäisi varmaan hommata kakkoskuvaaja jolla olisi uutta intoa tähän puuhaan. ;) Nyt saa kerran vielä nauttia, kun kesä tuo valoa ja niitä asuja pystyy siellä ulkona kuvailemaan. Vielä ei halua edes miettiä sitä syksyn pimeyttä mikä hankaloittaa valokuvaustakin aika tavalla… 

Anyways, päällä oli tosiaan valkoiset siistit housut, crop -toppi ja taannoin Mangosta löytämäni vyö. Käytän todella vähän vöitä mutta tässä oli tosiaan jotain sellaista meininkiä, että se oli pakko ostaa. Ihan super magea myös mustien farkkujen kanssa! Mua muuten häiritsee todella paljon nykyään napakoru ja haluaisin viskata se veks. Ongelma on vaan se, että se napakorusta jäävä reikä on tosi ruma. Koru on ollut itselläni 16 -vuotiaasta, joten kyllä se aikalailla siihen napaan on kasvanut… Tuohon on varmaan edes turha kysyä mitään poistovinkkejä?! Sen, kun ottaa pois ja kärsii sen seuraavat kymmenen vuotta niin reikä kasvaa umpeen?! :D 

Housut H&M / Vyö Mango / Toppi Mango / Kello Michael Kors

Toimiiko asu teidän silmissänne?

On my way

6 vastausta artikkeliin “Asu viime viikolta”

  1. Minä otin pois napakorun kun odotin ekaa muksua, sen jälkeen en ole takas laittanu. Kroppa muuttuu raskauksien myötä ja iho myös ja jotenki se pieni jälki/reikä ei enää tunnu missään kun on käyny läpi kolme mahan kasvatusta :) ja voin kertoa että sulla se näyttää vielä ihan hyvältä kun on litteä vatsa.

  2. Voi luoja oot pieni! vois itsekin olla sokeriton-maidoton-viljaton niin ehkä maha litistyisi ;)

    • No itseasiassa vatsa on muutenkin itselläni sellainen paikka johon ei kerry ja nykyään, kun on tosiaan sillä viljattomalla niin vatsaa ei turvota juuri ikinä enää. Mutta en mä kyllä enää täysin sokerittomalla ole ollut, pitänyt karkkipäiviä ihan normaalisti ja herkutellutkin. Huomenna itseasiassa tulossa postausta tilanteen päivittelystä. :)

  3. Oo onnellinen, että se on vatsassa eikä huulessa se reikä. :D Mulla on edelleen huulikorusta reikä jäljellä, vaikka oon ottanut se pois jo seitsemän vuotta sitten. Mutta enpä mä kyllä sitä itse oikeastaan enää huomaa, eikä se ole mitenkään häiritsevä, joten vois kuvitella ettei se vatsassakaan kovin pahalta näyttäisi! :)

  4. Itselläni meni reikä vuodessa umpeen :D ! Vaikka aluksi kauhistelin mutta sitten vaan olin sitkeesti käyttämättä ;)

  5. Otin napalävistyksen joskus vajaa 15 vuotta sitten eikä ole pelkoa reiän umpeutumisesta, vaikka korun ottaisi pois pidemmäksikin aikaa. Koru kasvoi aikoinaan hieman ulos mikä teki reiästä vielä ”näyttävämmän” joten napa näyttää rumemmalta ilman korua. Tästä syystä en ole kokonaan luopunut korun käytöstä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta