Testissä voidemainen poskipuna

Lumene muisti minua taannoin pienellä paketilla, jonka sisältä paljastui suloinen poskipunauutuus. Raspberry Miracle Blush Sorbet, sävy neljä ”kesä hymyilee”. Itselleni tuli heti mieleen ne nuoruuden vaahtomaiset poskipunat ja meikit, onkohan niitä muuten vielä olemassa?! Jokatapauksessa, kiva uutuus jota oli pakko heti testailla. Itselleni tästä on tullut sellainen meikittömien päivien pelastaja. Viihdyn nykyään yhä enemmän ja enemmän ilman meikkiä (pelottavaa?) ja siksipä näille päiville on kiva olla joku pieni freesiniksi, joka tekee ilmeestä hieman pirtsakamman. Lisäksi jos mietitte vaikka kesää, tai noh sitä idyllistä kesää joka toivon mukaan on tulossa. Kun kasvot saavat vähän brunaa, silloinhan unohdetaan ylimääräinen meikki ja voidaan kulkea vaikka pelkän poskipunan ja huulipunan turvin. Siispä täydellinen tuote tähän vuodenaikaan. Sävynä tämä nelonen on itselleni ainakin juuri passeli, hieman tummempi mutta kuitenkin luonnollinen. Antaa poskille söpön punan, ikäänkuin olisi juuri hieman hengästynyt tai vaikka rakastunut. :)

Kiireessä onnistuin kyllä valkkaamaan parhaan mahdollisen kuvauslokaation, argh. No mutta liian myöhään huomattu, joten ei anneta sen häiritä. Tässä siis meikittömät kasvot, jotka kaipaavat pientä extra piristystä. ;)
Itse maalaan yleensä blushilla täplät suoraan poskille, jotka sitten levitän. Varminta on kuitenkin esimerkiksi valmiin meikin kanssa levittää poskipunaa ensin sormelle, josta sitten poskille. Mieluummin vähän kerrallaan jottei tule punahilkkaa. :)
Ja sitten lopputulosta, joka on mielestäni kovinkin pehmeä ja suloinen. 
Jokos te olette ehtineet testailemaan näitä Blush -poskipunia? :)
On my way

4 vastausta artikkeliin “Testissä voidemainen poskipuna”

  1. Oikeesti Jutta näytät terveemmältä vanhoissa kuvissa. Et ehkäö itse huomaa sitä mutta sun posket on kaventuneet huomattavsti. En halua olla ilkeä, mutta nyt on keskityttävä ruuan määrään laadun rinnalla. Ethän halua näyttää kuivalta oravalta?

  2. Samaa mieltä… Mutta vaikea toista neuvoa… Ja jotenki tuntuu, et mitä enemmän sulla on vaatteita päällä sitä parempi. Ei näy kulkiluut yms..

    • Eikä sun tarvikaan neuvoa. :) Makuasioita millaisista vartaloista diggaa, joten jos annetaan jokaisen olla sen painoinen kuin on?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta