Kauppareissulla

Nyt on hamstrattu kaikki tarvittava Juhannusta varten, näillä pärjää ainakin seuraavat kaksi päivää! Tosin ei me suinkaan kaupunkijuhannusta vietellä vaan suunnataan kohta leirihengessä kohti Nummelaa. Itse en jaksa enää edes valitella tätä säätä, se nyt on mikä on ja ei mahda minkään. Pakko siis vaan varustautua kunnolla, eihän silloin kylmä tule. ;) Mietin jopa toppatakkia ja eipä se vieläkään ole poissuljettu vaihtoehto jos vaan autoon mahtuu.

Harva teistä varmaan viettää seuraavia päiviä tietokoneen äärellä, enkä liioin minäkään joten palaan blogiin seuraavan kerran sitten sunnuntaina. En edes muista, koska mulla olisi ollut tuollainen täysin blogiton päivä tai päivä etten ole jotain postannut. Tokikin kommentteja puhelimella julkaisen ja halukkaat voivat seurailla juhannustani instagramissa, josta löydyn nimimerkillä judezzi. 
Toivottelen teille oikein nautinnollista ja turvallista juhannusta! Olkaahan ihmisiksi ja pitäkää rakkaat ihmiset lähellänne. :)

Kengät Nike / Housut Zara / College Mango / Liivi Vila / Aurinkolasit Ray-Ban
Sunnuntaihin! xoxo

PS. Jos jussina on jostain syystä tylsää, niin Booztilla on meneillään kesäalet, jotka kandee ehdottomasti tsekkaa! 
Paljon kamaa -50 % alella. Koko valikoimaan pääset *TÄSTÄ. (*mainoslinkkejä / adlinks)
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta