Juhannus kuvina

Juhannus on selätetty ja aika palata takaisin arkeen. Toivottavasti teilläkin on ollut kivat pari päivää? Sain juuri ladattua kuvat koneelle ja koottua teille pienen kollaasin noista sadoista kuvista. Jännä miten sieltä satojen kuvien joukosta ei oikeasti ole onnistuneita kuin se pari kymmentä, hahah. :D Oli kuitenkin ihan super juhannus, kiitos siitä vielä kaikille kanssasisarille ja veljille. Ei ollut edes kylmä ja vaikka teltassa nukuttiin tarjettiin todella hyvin. Tosin, meillä oli kunnon petari megessä ja tyynytkin. Ihan vaan viime vuodesta viisastuneena. ;) Nyt kuitenkin takaisin petiin. Vaikka hyvät yöunet tuli molempina öinä vedettyä niin kyllä se väsymys meinaa silti painaa. 

On my way

8 vastausta artikkeliin “Juhannus kuvina”

  1. oho, onks toi antti tossa kuvassa 14?? :o wau meillä on näköjään yhteisiä tuttuja ;D

  2. Aika raakaa kommenttii täällä satelee :D Sun kroppas on kadehdittavan upee! Ja tiedät sen itekin..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta