Insta lately

Hellurei! Ompas ollut kankea maanantai, huh. No sain kuitenkin jonkunlaisen postauksen aikaiseksi ja vielä olisi tarkoitus suunnata pienelle lenkille illan tullen. Niin ja huomiselle lukea loputkin blogit läpi ja tehdä teille se poimintapostaus. Super monta kivaa blogia, joten tulee kyllä aika hankala valinta. :) Kiitos kuitenkin jokaiselle bloginsa linkanneelle, olin positiivisesti yllättynyt siitä määrästä!

Hetkeksi olen muuten taas unohtanut insta -kollaasit, joten korkea aika taas jakaa noitakin kuvia! Osa tosin varmaan inhoaa näitä juuri huonon kuvanlaadun vuoksi mutta mielestäni nämä tuovat blogeihin hauskaa vaihtelua. Itse ainakin tykkään lukea muiden blogeista. :) Niin ja vielä kertauksen vuoksi, Instagramissa kannan nimimerkkiä judezzi

Let`s take a selfie! / Pitkästä aikaa otin spirulinan mukaan smoothieisiin ja noita on tullut nyt vedettyä useampana aamuna, suosittelen! / 
Sämpylöitä tulee väännettyä nykyään kerran viikkoon, nämä tehty maissi-tattari-ja riisijauhoista. 
/ Toukokuussa ystävän yllärisynttäreille lähdössä. Tuolloin oli sentään kesä…

Ne rauhalliset lauantai -aamut… Nyt taas saa hetken odotella viikonloppua jolloin ei olisi jo ohjelmaa buukattuna. Parasta nautintoa on siis hidas aamiainen terveellisistä ja raikkaista jutuista!/ Vuosien jälkeen lippis, outo mutta tykkään! :) 
/ Kokeilin banaani -maapähkinävoiyhdistelmää, njaah. En siis ymmärrä kyllä mikä siinä on se juttu miksi jengi diggaa. :D

Muutama viikko sitten oltiin muuttoapuna mieheni porukoille. / UFF:in löytöjä, pinkki kokohaalari joka ei ole vielä edes asukuviin kerennyt. / Ruohonjuuresta löytyi gluteeniton mysli, mielestäni jopa parempaa kuin normi mysli! / Haettiin eväät ja suunnattiin läheisille kallioille syömään. Nuo olivat niitä päiviä, kun oli vielä niitä helteitä. :)

Synttärilahjaksi tuli paljon kukkia, mm. nämä kauniit valkoiset ruusut. / *BaBylissiltä sain taannoin super hyvän kihartimen! Automaattikiharrin jolla huonoinkaan ei voi epäonnistua. ;) Tästä tulee vielä video miten käytetään. / Ja asukuvaa kuun vaihteesta, UFF:ista löytyi ihanat ysäripökät. / Ja aika perus smoothie jos teen banaanista ja mansikoista. Paljon kaikkea terveysjauhoa ja mantelimaitoa. ;)

Kanakeittoon olen ihan rakastunut. Vääntänyt sitä nyt kaksi kertaa viikon aikana, nams! / No sitten ”darra-pizzaa”, eli Weeruskan gluteeniton pizza. Parhaat pizzat saa muuten juuri Weeruskasta, suosittelen! / Synttärijuhliini lähdössä muutama viikko sitten, oli kyllä ihan parhaat juhlat! / Zarasta tuli ostettua pastellishortseja. Mutta itseasiassa noissa vaaleanpunaisissa on vielä lappu paikallaan ja mietin jopa palautusta, kun kerta nämä säät ovat tällaiset. Muuten aivan ihania, rakastan pastellin sävyjä.

Ja taas lippis päässä lähdössä. :) / Postisetä toi viime viikolla muutamia *kuivashampoita ja *Nine Touchin muotoiluraudan. On muuten sairaaan hyvä!! Vanha suoristusrautani oli sellainen ettei sillä psytynyt edes rautakiharoita tekemään kunnolla. / *Fitnesstukku muisti prodepatukoilla. / Löysin kaupasta kaurajäden, nam nam! Oatlyn vaniljan makuinen jäätelö maistui mielestäni ihan toffeelle. :D

Juhannusneidollahan pitää olla seppele. :) / Kakkospäivänä jatkettiin menoa aamusta Nummelan keskustassa paikallisessa, pieni perinne sekin. / Lemppari vyö ja pitsitoppi, toivottavasti tuotakin toppia kerkeisi käyttämään tänä kesänä toisenkin kerran. / Tässä ollaan vasta matkalla juhannuksen viettoon, auto täynnä ja fiilis katossa. No näemmä ei näissä mun selfieissä. :D

Ihanaa illan jatkoa ja tsemppiä viikon alkuun!

* Saatu blogin kautta

On my way

7 vastausta artikkeliin “Insta lately”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta