Aika vaaleeta

Nyt alkaa taas tuntumaan sille, että elämä voittaa! Tuo kahden päivän bilesetti vaan vei ne veronsa ja täällä ainakin kärsittiin aikamoisesta jumituksesta vielä eilen. Tänään on mieli onneksi taas näyttänyt kirkkaammalle ja jaksaa panostaa vähän blogiinkin. Mulla on itseasiassa enää tarkalleen kahdeksan päivää duunia ennen kolmen viikon lomaa. Tavallaan on outo fiilis, koska tämä kesä nyt on mitä on, niin on jollain tapaa mieli jo syksyssä. Hassua, koska onhan tässä nyt hittolainen vielä oikeasti aikaa sille kesän tulolle ja lomakin edessä! Ei saa luovuttaa. Jokatapauksessa trenssi päällä kuljetaan ja muutenkin puetti näyttää sille kuin olisi toukokuu. Onneksi väreillä voi edes hakea sitä kesäfiilistä ja leikitellä. Olen muuten tykästynyt aivan valtavan paljon noihin valkoisiin farkkuihin! Ei olisi alkuun uskonut mutta kyllä ne tämän kesän ykkös byysat ovat! 

Kengät Converse / Housut Zara / Laukku Ralph Lauren / Takki H&M / Vyö Mango / Paita Gina Tricot / Aurinkolasit D&G *saatu

Miltäs teidän silmäänne näyttää tämän päivän vaalea lookki?

On my way

6 vastausta artikkeliin “Aika vaaleeta”

  1. Todella fresh!:) Ja toi laukkukin on aivan ihana. Oletko muuten ollut tyytyväinen siihen? Olen itse nimittäin katsellut juuri samaista laukkua koulua varten ja olisi kiva tietää, että onko hintansa väärti:)

    • Kiitos! Laukkuun olen ollut enemmän kuin tyytyväinen, kyllä! Mistä olet löytänyt? Moni meinaan sanonut ettei tätä löydy enää mistään. :D

  2. Sopii sulle! Tyylikäs ja raikas. Hitsi miten upeat jalat sulla muuten on! Miten treenaat reisiäsi, kun ne ovat noin täydellisen solakat? Itsellä kaikki ylimääräinen (myös lihas) tulee aina reisiin, ja ärsyttää ihan mielettömästi kun en haluaisi mitään lihaksikkaita tukkijalkoja. Ainakin kuvissa sinun reitesi näyttävät tosi hoikilta, mutta treenatuilta -kadehdittavilta! :D Olen mitannut jopa mittanauhalla omia kinttujani, kun tuntuu ettö ne kasvavat silmissä varsinkin kun aloitin lenkkeilyn. Mikä sinun koipiesi ympärysmitta on? :) Ja muutenkin, oot ihan täysi kymppi!

    • Kiitos! :) Kerran viikossa ja vähän koitan treenejä vaihdella joka toinen viikko. Ihan siis kyykkyä, prässiä, mavea, sisentäjät ja loitontajat, yhden jalan kyykkyä, kahvakuulatreeniä jne. Reisien ympärysmittaa en tiijä, pitäs varmaan mittaa. :) Vaikka treenaan jalat aina niin isoilla painoilla et raskasta on niin juoksenkin kuitenkin pari kertaa viikkoon jonka epäilen pitävän ne myös sutjakoina. Mun ruumiinrakennekin on kyl semmonen suht solakka et uskoisin et megateisien kasvatus olisi hankalaa. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta