Maailman paras naamio

Vaikken mitään ongelmaihoa omaakaan, rakastan tehdä kasvonaamioita. Niillä kasvojen ihon hoitaminen ainakin kerran viikossa on mielestä ihan must tai muuten iho alkaa näyttämään samealle. Tokikin ensin pohjalle kasvojen kuoriminen, jolloin kaikki se kuollut solukko saadaan karistettua ja iho on vastaanottavaisempi naamion eduille. Kirjoitin jo aikaisemmin keväällä maailman parhaasta naamiolöydöksestä, eli *Glam Glow:n savinaamiosta. Ystäväni suositteli kyseistä tuotetta ja antoi minulle testerin testattavaksi. Se oli rakkautta ensimmäisellä käyttökerralla! Valehtelematta en ollut koskaan kokeillut tuollaista maskia. Miten tehokas, naamio oikein pistelee iholla kuivuessaan ja voi vaan sielun silmin nähdä, kuinka se imee itseensä sitä kaikkea shaissea ihosta. :) Glam Glow sisältää teaoxi-yhdistettä, savea, tuliperäistä kiviainesta, savea, murattia, kurkkua ja lavetelia. Eli hieman erikoisempi yhdistelmä sanoisinko. Kyseinen naamiohan on ns. Hollywoodin takahuoneiden salainen ase. Sen nimeen vannoo muutama superjulkkiskin, eikä mikään ihme! 

Naamion käyttö on helppoa, levitetään puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa kymmenisen minuuttia. Pientä pistelyä ei tosiaan kannata säikähtää, iho ei mene rikki vaikka sille tuntuisi. :) Vaikutusajan jälkeen kasvot pestään huolellisesti ja lopuksi levitetään kasvovoide. Lopputulos on niin raikas ja tuntuu yhtä sileälle kuin vauvan pylly, I promise! Uskaltaisin jopa sanoa tämän olevan oman ihoni hehkun salaisuus. :) Onko moni teistä testannut kyseistä maskia ja rakastunut?

Glam Glow:ta myy Stockmann.

* Naamio saatu blogin kautta testattavaksi

On my way

10 vastausta artikkeliin “Maailman paras naamio”

  1. Pitkään halunnut kokeilla kyseistä naamiota!!! Oon pitkään vaan ajatellut ton hintaa? :O

    • Juu, hintahan on tosiaan 50 egen hujakoilla mutta laatu kyllä ihan priimaa. :)

  2. Olen pari kertaa kokeillut enkä ole lopputuloksessa huomannut mitään ihmeellistä. Naama näyttää samalta kuin Lumenen naamioiden jälkeen. En osta toista kertaa, aivan liian kallista.

    • Okei, makunsa kullakin. Musta toi tuntuu niin ihanalle kun vähän polttelee iholla. Lopputulos on mulla ainakin kovin sileä ja pehmeä. Lisäksi iho oikein kuultaa… Pitääkin tänään tehdä! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta