Uudet herkut

No voihan heräteostos ja heikko minä! Rakastan tennareita ja erityisesti Niket ovat vieneet sydämeni näemmä ihan lopullisesti. Taannoin *Zalandolta ostoskoriin sujahti täydelliset *AIR MAX 1 ESSENTIAL tennarit ja tänään ne sitten Siwasta hain. Aivan ihanat, uuu! Olen jo pitkään kaivannut jotain vaaleita tennareita Conssien rinnalle ja nämä ovat kyllä niin täydelliset. Nyt on muuten kokokin ihan nappi, kun otin 37,5. Ne aikaisemmat Air Max 90:set, jotka tilasin olivat tosiaan 38 ja itselleni loppupeleissä liian isot. Nikeissa koot ovat siis selkeästi hieman suuremmat kuin normaalisti. (Ne vanhat Air Maxit ovat nyt muuten kaupan huuto.netissä jos jotain kiinnostaa. Myytävät tuotteeni voit tsekata TÄSTÄ.) Tuskin maltan odottaa, että saan nämä jalkaani sujauttaa. Nyt vaan sadekelit vekka ja aurinkoa tilalle! 
Miltäs nämä teidän silmäänne näyttävät? :)

* Mainoslinkkejä / Adlinks

On my way

9 vastausta artikkeliin “Uudet herkut”

  1. Oi noi on niin herkut! Itsekin olen tuota väriä kuolannut…ehkäpä palkkapäivänä :D Air Maxit on niin mukavimmat kengät ikinä <3

    • juu ei toimi, menee vaan kirjaudu sisään sivulle.. laitatko uudestaan linkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta