Linkkaa blogisi TOP 5

Noniin, vihdoin tulevat ”linkkaa blogisi -postauksesta” valitsemani suosikit! :) Kiitos kaikille bloginsa linkanneille, siellä oli useita huikeita blogeja ja valinta ei ollut mikään helppo. Käytin eilen itseasiassa hommaan melkein koko illan ja lopulta vaan veivasin muutaman blogin välillä, että kumman valitsen. :) Pistin kuitenkin merkille yhden seikan. Blogin ulkoasulla on väliä, bannerilla ON väliä. Se on se ensimmäinen mielikuva mikä blogista tulee ja itseasiassa ainakin itselleni visuaalisena ihmisenä tuo ensinäkymä edes ennen tekstejä on sellainen joko turn off, tai turn on. Tottakai tekstilläkin on väliä mutta omalla kohdallani pakko myöntää, että se ulkoasu tulee ensin. Toki aloin miettimään miltäköhän oman blogini ulkoinen olemus mahtaa näyttää, herättääkö banneri ja sivu uuden kävijän mielenkiinnon… Tuohon pitää kyllä kiinnittää huomiota! Ja saa muuten antaa siitä palautetta. :) No mutta pidemmittä puheitta top vitosen esittelyyn. Laitoin muutamalla sanalla vähän perusteluja miksi juuri kyseisen blogin valitsin tuohon viisikkoon.

1. Prêt-à-Porter

Tässä blogissa on asenteella napsittuja mielenkiintoisia kuvia. Tyylikäs mimmi jolla on oma persoonallinen otteensa hommaan. Itse tykkäsin etenkin runsaasta asukuvien kirjosta ja siitä, että näissä kuvissa on aina se jokin juttu. Blogi jota jään ehdottomasti seurailemaan. :)

2. .MIELIKUVAILUA.

No tässä on kyllä sellainen valokuvausblogi, että oksat pois! Aivan mielettömän upeita kuvia, laadukkaita ja jokaisessa kuvasarjassa on oma teemansa. Kuvat eivät myöskään ole pelkkiä kuvia, vaan niissä on sielukkuutta. Fiilis niiden takaa välittyy tänne näytön taakse saakka. PS. Mäkin haluan sinun malliksesi! ;)
3. Cheat Clean
Terveys- ja treeniaiheinen blogi. Vaikka näitä on nykyään netti pullollaan niin mielestäni tässä blogissa on jokin tosi kiva mukaansa tempaava fiilis. Lukijan tapa kirjoittaa rehellisesti vähän aremmistakin aiheista iski ainakin itseeni. Blogissa on myös aivan ihania terveellisempiä reseptejä, esim. ”terveys browniet”. Lähtevät kyllä testiin! ;) Ulkoasu on myöskin hyvin selkeä mikä miellyttää itseäni.

4. Katya´s 
Miten herttainen tyttö ja blokikin kovin suloinen. Aiheita laidasta laitaan ja kiva ulkoasu.
 Mulle tuli vaan yksinkertaisesti tosi hyvä mieli tästä blogista! :) 
5. Balanced 24/7
Tämä blogi on persoonallinen ja värikäs! Lifestyle painotteinen, joka pitää sisällään hyviä kuvia ja väriä ei oikeasti puutu. :) 
Tosi pirtsakkaa vaihtelua blogimaailmaan ja itse kirjoittajakin vaikuttaa oikein persoonalliselle ja räväkälle tyypille. :) 

Paljon oli muitakin hyviä ja oikeasti valinta oli vaikea. Nämä olivat kuitenkin eniten omaan mieleeni ja sellaisia blogeja, joita aijon jäädä seurailemaankin. Tosi kiva saada uutta luettavaa ja toivottavasti joku muukin löytää kivoja uutukaisia blogilistalle. :)
On my way

10 vastausta artikkeliin “Linkkaa blogisi TOP 5”

  1. Vouuuu kiitos ihan tosi paljon! Tulipa itelle niin hyvä mieli kun olit noin ihanasti kirjoittanut. :)

  2. Oho! Kiitos kovasti! Oon ollu aika laiska postaileen nyt ja ihan ihmeissäni katoin, ku oli ihan huikeet kävijämäärät eilen ja huomasin, että täältä oli porukkaa eksyny lueskeleen. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta