Pinkissä kokohaalarissa

Taannoinen UFF:in löytöni, täydellinen pinkki 90`s kokohaalari. Rakastuin tähän ensisilmäyksellä vaikka ystäväni kanssa ensireaktio oli lähinnä huutonaurua. :) Ysäri on täällä taas! Mutta tosiaan tällaiselle haalarihullulle kaikki uutukaiset kokopuvut ovat niin tervetulleita ja vielä tyttömäisessä pinkissä värissä. Näemmä matsku on vaan kovasti rypistyvää, ainut miinus nimittäin olen maailman laiskin silitysraudan kanssa! Mitäs mieltä te olette? Hot or not? ;)

Haalari UFF / Kengät *Nike / Pipo H&M (*mainoslinkki/adlink)


On my way

35 vastausta artikkeliin “Pinkissä kokohaalarissa”

 1. Tyylitaju must sulla ei ainakaan blogin perustella oo kyl se ihan mikään mainoin mutta ehkä se on ihan kivakin että näkee välillä jotain muutakin!

 2. Not myös… Ehkä jos tosta tuunais hiattoman niin se näyttäis vähän kevyemmältä. Nyt mulle tulee vähän mieleen työhaalari… Liekö malli syynä vai mikä. Mut toi väri on iiiiihana!

 3. itellekkin tulee mieleen työhaalari:D tai jos tiedät sen merkin ku daddys girl mikä myy ainaki niitä semmosia talvihaalareita ni semmone:D ei niiku ainakaa miltää kesävaatteelta näytä! ehkä syksyllä vois mennäkin, tiedä sitten xd mutta siis jotenkin tosi raskaan näköinen

 4. KÄÄÄK..tuosta väristä ja lökö-mallista tulee mieleen sairaalan yöpaidat=) tavallaan on kiva, että jengi kikkailee ja kokeilee uusia ja vähän outojakin vermeitä..mutta kyl tuo silti menee naamiasasujen osastolle, sorry=)

 5. Itse en tuollaista pukisi, mutta kukin tyylillään. Mua sun UFF-tyylikokeilut eivät oikein ole vakuuttaneet, mutta jos itse viihdyt, niin mikä ettei, sehän on pääasia. Noi 80-90 luvun vaatteet eivät mun mielestä vaan imartele, vaikka olisi millainen kroppa siellä alla.

 6. Joo maalarivibat! Liian löysä tai jtn! hmm, leikkaa vaikka shortsi malliksi? :O

 7. Pikkuisen naurattaa nuo ylläolevat anonyymit kommentit, jotka on taatusti saman henkilön naputtelemia :D Mielipiteensä tietenkin jokaisella, mutta yksi kommentti varmaan riittää ilmaisemaan sen, kun kaikissa on sama sisältö ;) Noh, kukin tyylillään! Mä ainakin nostan hattua sille, että puet päällesi sitä, mikä susta tuntuu hyvältä! Ei kaikki tyylit iske kaikkiin, mutta ei pidäkään :) Se on ihan normaalia. Sun päällä tuo haalari näyttää itseasiassa aika kivalta. Mä tykkään tuosta väristä, vaikka haalari ei mun tyyliin välttämättä sopisikaan :)

  • totah,ei kyl oo, ite kirjotin ainakin vaan yhden kommentin :D

  • Minä myös laitoin vaan yhden… monella ihmisellä voi olla yhtenevä mielipide tuosta asusta :)

  • hm, mäkin kirjotin yhden komman, missä tosin totesin myös samaa asiaa mitä oli edellisissä;) eli taidat olla väärässä? miksi kukaan kirjottaisi monta kommenttia yhdestä uffin haalarista?:Dd

 8. Vähän itteeni kyl hymyilyttää nyt, ihan hauska asu! Saiskohan tota haalaria jotenkin kavennettua tai muuten muokattua imartelevamman malliseks?

 9. Mä tykkään, tosin ehkä jättäisin ainakin ton pipon pois ja kokeilisin air maxien tilalle korkkareita?! :)

 10. Notnotnot! Vaatiihan toi kyllä ballseja laittaa päälle;) ite nappaisin sakset käteen ja tekisin shortsimittaiset lahkeet ja heivaisin pipon ja iskisin jalkaan korkkarit. Tuo värion ihana!

 11. Minun mielestä ihan sinulle sopiva asu. :) Itse en kyllä osaisi käyttää vaikka ihana väri. Sama anomyymi viitsinykkin laittaa noi kaikkki kommentit ^. huuuih, mitä sakkia!

  • edelleenkään sama ano ei ole laittanut noita kaikkia. eiköhän se ole käynyt selväksi että kerran mielipidettä kysytään, sen saa antaa vaikka olisikin negatiivinen

  • jep, eri ano kyseessä! jännä, että negatiiviset kommentit pitää alkaa vääntelee ja kääntelee, ”yks ja sama kirjottanu ne”. ehkä pitää alkaa itelläki kommaamaan muiden postausten positiivisia kommentteja samanleen. :-)

 12. Korkkareilla ilman pipoa voisi toimia. Pisteet siitä että uskallat poiketa massasta! Ja mitä uffin löytöihin tulee niin ainakin toi bannerin kuva tai kuvat on täydellisiä :)

 13. Musta toi on tosi magee! Vielä päheempi olis kun tuunaisit hihat pois vallan ;) -iida-

 14. Mulla tuli kans heti sama idea, että hihat pois ja lahkeet lyhyemmäks. Tossa kunnossa haalari näyttää lähinnä säälittävän pieneltä, kun hihat ja lahkeet on vajaamittaiset. Joko tai, mutta molemmat ei toimi.

  Kiltsi

 15. Jos kävelisit vastaan kaupungilla tässä asussa mua hymyilyttäisi todella hyvällä tavalla! Tykkään paljon enemmän kuin ns. ”tavallisista” Victor Beckham-tyyppisistä asuistasi (vaikka näytätkin kaikessa aina kauniilta! :) ) Jättäisin tosin pipon pois ja valitsisin erilaiset kengät, kuten täällä jo kommentointiinkin, mutta musta asu on todella raikas tuulahdus ja tykkään kovasti sun vähän uudenlaisista tyylikokeiluista!

 16. Kiitos kaikille kommenteista, mukavaa että asu herätti mielipiteitä. :) Itse kuitenkin pidän haalarista edelleen vaikka moni sitä dissasikin. ;) Onneksi meillä on monenlaisia makuja ja kaikkien ei tarvitse pitää kaikesta! Hihojen tuunaus ei olisi ollenkaan huono idea, kiitos siis siitä vinkistä. ;)

 17. HOT! rakkautta ensisilmäyksellä!<3 siis aivan sikamagee! Tahdon itsekin löytää samanlaisen. Sulle sopii, toi pinkki pukee sua:) ysäri rules!

  • Eikö! Fredan uffissa oli samankaltainen lyhyillä hioilla, tosin tuosta on kyllä jo kuukauden päivät aikaa kun siellä kävin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta