Lämpö mielessä

Mun mielessä on viime päivät siintänyt jo se kauan odotettu loma ja lämpö. Keväällä mietin, että enhän ole vielä mitenkään loman tarpeessa mutta nyt viimeisen kuukauden ajan olen entistä enemmän huomannut olevani hyvinkin väsähtänyt. Kyllä vuodessa edes yksi pidempi loma on vaan oltava jotta jaksaa taas! Meillä on suunnitteilla aika täyteläinen kolme viikkoa ja hyvin vähän tulen sitä kotona viettämään. Mielestäni loman tarkoitus on ladata akkuja jossain muualla kuin himassa. Tai itselleni se ainakin toimii noin, kotona oleminen on lähinnä sitä perus arkea ja ei oikeasti vaan katkaise meininkiä millään tapaa. Oivoi, enää viikko!! Kai teilläkin on lomaa tiedossa? :) Itse vaan muistan ne monet kesät esimerkiksi opiskelijana jolloin ei ollut lomasta tietoakaan. 

Fiilistelin tulevaa lomaa jo niin paljon, että kaivoin toissa päivänä kaapista biksut esiin. Täksi kesäksi on tullut hankittua vain yhdet bikinit ja sitten mulla on nämä Polhem Pr:ltä keväällä saamani Victoria Silvstedin ihanuudet. Kyseiset biksut ovat siis hänen Lindexille suunnittelemasta bikinamallistostaan, joka tuli markkinoille tänä keväänä. Mallistosta löytyy myös aivan ihania alusvaatteita, joita löytyy ainakin Lindexin nettikaupasta edelleen.

Rakastan kaikkea aurinkokosmetiikkaa, ihan siis aurinkopuutereista after suneihin. Olenkin sellainen tyyppi, joka läträä noiden keltaisten voiteiden kanssa ihan ennen auringonottoa ja vielä sen oton jälkeenkin. Hankin yleensä tuota kosmetiikkaa ehkä hieman liikaakin lomaa varten. Tällä hetkellä kaapistani löytyy Avonin before-ja after sun, sekä Tanstoresta tilaamani Piz Buinin allergiselle iholle tarkoitettu aurinkorasva. Lisäksi tietenkin vartalovoide, Victoria`s Secretin ihana kookosvoide, sekä hiuksille Kerasilkin kosteuttava naamio. Tällä setillä pärjääkin jo aika pitkälle. Pitääkin käydä ostamassa niitä minipurkkeja konetta varten jottei ihan täysiä putiloista tarvitse reissuun raahata. 
Jokos teillä on lomafiiliksiä tai lomakosmetiikkaa hankittuna? :) 

* Biksut, Avonin kosmetiikka ja naamio saatu blogin kautta

On my way

4 vastausta artikkeliin “Lämpö mielessä”

  1. Meinasitko pitää myös blogilomaa vai bloggailla normaaliin tapaan? Entäs teetkö ajastettuja postauksia ulkomaanreissun ajan,paikan päältäkin olisi kiva saada kuulumisia :)

    • Kyllä mä bloggailen lomallakin mutta tahdista en ole ihan varma… Että postaanko päivittäin. Otan rennosti, siten miten ehdin. :) Vielä en ole päättänyt roudaanko koneen mukaan vai mitä… Jos en niin ajastettua matskua ainakin duunailen. :)

  2. Saan olla onnekas ja olin aika yllättynyt kun on pari viikkoa kesälomaa (vielä palkallista). Toisaalta ei mulla hirveästi ole töitä kesällä, mutta en valita. Välillä on kiva otttaa rennommin :) Mun on kauheasti tehnyt mieli ottaa äkkilähtö, seura vaan puuttuuu (säästyy rahat ainakin) :D

    • Juu no sama itselläni kerran ollut alle vuoden työpaikassani mutta päädyin yhteen palkattomaan extraviikkoon. :) Joo, äkkilähtöä vaan kehiin, toivottavasti löydät seuran! On se kiva päästä vähän muualle täältä. ;) Jep! Mä odotan niin lomaa!! Onneksi enää viisi työpäivää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta