Hurahtanut Baby Lipseihin

Sain taannoin Maybellinelta ihanan värikirjon Baby Lips huulivoiteita kotiin testattavaksi. Kyseiset uutuudethan lanseerataan Suomen kauppojen hyllyille elokuussa. Itse olen jo pitkään käyttänyt huulivoidepunia ja kokenut ne todella käteviksi arjessa, samalla huulet saavat pientä sävyä, hoitoa ja kosteutustakin. Baby Lipsit antavat huulille jopa kahdeksan tunnin kosteutuksen ja pehmeyden tunteen. Nimensä mukaisesti huulista tulee käytössä siis kuin vauvan huulet, niin pehmeät ja suloiset. :) Eikä muuten ole mikään mainosspiikki, itse huomannut kyllä voiteiden pehmentävän ja huulia imartelevan vaikutuksen jo viikon käytölläkin. 

Huulivoiteita löytyy kuusi valloittavaa sävyä. Löytyy pinkkiä, punaista, nudea ja ihan värittömiä voiteita. Oma ehdoton suosikkini on pinkin sävyinen Pink Punch, aivan mielettömän suloinen pinkki sävy. Lisäksi punissa on jokaisessa oma herkullinen tuoksunsa. Mielestäni on kiva, että niiden perus huulirasvojen rinnalle kehitellään jotain uutta. Itse en ainakaan ole löytänyt aikaisemmin kuin yhden hyvän huulipunavoide sarjan, joten tämä on ehdottoman tervetullut uutuus. Baby Lipsit ovat kaupoissa elokuussa 2014 ja hinta pyörii siellä neljän euron tuntumassa. Nämä tulevat kyllä ainakin omaan meikkipussiini jäädäkseen! ;) Odottaako moni teistä kyseisten huulirasvojen Suomeen saapumista?

* Tuotteet saatu blogin kautta
On my way

12 vastausta artikkeliin “Hurahtanut Baby Lipseihin”

  1. Mahtavaa! Ehdottomasti odotan, varsinkin tota pink punch ia. Sun huulilla näyttää aivan täydelliselle. Olet upea! <3

  2. En oota, ku asun Suomen ja Ruotsin rajalla ja näitä saa Ruotsista :D En oo vaan vielä ehtiny käydä hakemassa omaani, mutta ajattelin jossain vaiheessa testata ;)

    • Riippuu varmaan aika paljon omien huulien sävystä. Itselläni ei mikään super punainen ainakaan. Eli ei siis mitenkään liikaa ponnahda silmille. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta