Alelaukkuja

Kuten aikaisemmin taisin mainitakin, olen ihan tarkoituksella vältellyt keskustaa ja alennusmyyntejä viime päivät. Olen aika surkea aleshoppailija ja teen niin helposti ns. virheostoksia hetken mielijohteesta, siispä parempi rahojen vuoksi pysyä kaupoista kaukana. ;) Aloin kuitenkin funtsimaan, että joku hieman kalliimpi laukku voisi olla kiva löytää aleista. Se olisi hyvä sijoitus ja ostos, johon olisi kiva satsata.

Löysin Booztilta muutaman merkkilaukun suhteellisen hyvin alennuksin. Olen jo pidempään katsellut vähän rennompaa nahkalaukkua. Tällä hetkellä eniten käyttämäni Kors ja Lauren ovat sellaisia siistejä laukkuja, joten kaapista uupuu rennompi muhkea laukku mikä ei ole kovapintainen. Tuo Liebeskindin konjakin värinen lehmännahkalaukku alkoi kutkuttamaan mieltäni kovasti, rakastan konjakin värisiä laukkuja ja etenkin tuollaisia rentoja malleja, joissa on pidempi olkahihna. Hintakaan ei ole mikään super paha, nimittäin vähän reilu pari sataa… Vielä en laukkua ostoskoriin klikannut mutta hyvin lähellä on. Mietin vielä tämän päivän ja katson illalla tilanteen uusiksi. Muutaman muunkin hyvän vaihtoehdon bongasin mutta nuo ovat sitten taas ehkä hieman eri tyylisiä joita olen haeskellut. Tosin tuota Coccinellen laukkua olen katsellut useampaankin otteeseen ja etenkin niissä kirkkaissa väreissä. :) 

Ennen kuin teen päätöksiä suuntaan tai toiseen, niin merkkilaukku -ale vinkkauksia otetaan mielellään vastaan! Onkohan Nina`sissa Helsingissä hyvät alet?! 

Oikein ihanaa viikon alkua, ei anneta sateen masentaa!


* Mainoslinkkejä/adlinks


On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta