Hattupäivä

Tykkään todella paljon yhdistellä kuoseja, printtejä ja tekstipaitoja. Moni ehkä karttaa yhdistelmää, jossa sekä ylä- ja alaosa ovat ns. huomiota herättäviä. Yleensä räväkkään alaosaan yhdistetäänkin neutraali yläosa ja niin edes päin. Itse taas välillä innostun hieman mixailemaan, jolloin asu saa uutta kivaa fiilistä. Työpukeutumiseni on tylsää ja simppeliä, joten vapaa -ajallani nautin vapaammasta ja rennommasta pukeutumisesta. Siihen kuuluu myös juuri printtien, kuosien ja tekstien yhdisteleminen.

Leoprintti on itselleni sellainen viha -rakkaus kuosi, oli se sitten missä sävyssä tahansa joko rakastun siihen tai sitten se näyttää ihan karsealle. Riippuu todella paljon millaisesta vaatteesta on kyse. Tänään Hennesillä poiketessani en voinut vastustaa näitä vaaleita leoshortseja vaikka vielä hieman isotkin itselleni ovat, näissä tuo kuosi iski ihan 10-0! Malli on vielä sellainen jonka voi yhdistää niin arkeen kuin juhlaankin. Onnistuin tänään bongaamaan samaisesta puljusta vielä olkihatunkin viikonloppuna alkavaa kesää ja lomaa varten. Oli muuten kympin löytö sekin vaikka kovin vielä maanantaina taisin vannoa karttavani alennusmyyntejä… ;) Noh lohduttavaa on, että nämä molemmat löydöt lähtivät messiin alle kympillä. Mitä mieltä te olette kuosien, printtien ja tekstien yhdistelemisestä? Toimiiko vai ei? Entäs sitten tämä varaslähtöni kesään look? :)

Shortsit H&M / T-paita Mango / Kello MK / Olkihattu H&M / Aurinkolasit Lindex 

Nyt salille, tällä viikolla muuten tulossa pitkästä aikaa treenikuulumisia! :)

On my way

6 vastausta artikkeliin “Hattupäivä”

  1. ihana asu :) ja toivottavasti pääset käyttämään kun nyt on luvattu lämmintäkin!

  2. Näytät hyvältä! Voisit hyvin olla mallina Pariisissa, niin upeita nuo kuvat sinusta on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta