Kuivashampoiden kärkikolmikko

Oi sitä fiksua henkilöä joka keksi kuivashampoot! Ainakin itselläni nuo pahan hiuspäivän pelastajat ovat lähestulkoon päivittäisessä käytössä. Nykyään käytän kuivashampoota myös kiharakampauksia tehdessäni tuomaan tyveen tuuheutta. Usein suihkuttelen kuivista myös ei niinkään likaiseen tukkaan vaan tuomaan juurikin sitä ilmavuutta ja kuohkeutta. Kuivashampoistahan pyörii jos jonkunlaisia versioita kauppojen hyllyillä. Omalle tukalleni on löytynyt kolme ehdotonta suosikkia niiden kaikkien putiloiden joukosta, nämä ovat Herbinan, John Friedan ja Goldwellin tuotteet. Ehdoton kolmen kärki joista jokainen toimii oikeasti eikä ole pluffia.

Tällä hetkellä kaapistani löytyy purkki juuri Goldwellin ja John Friedan kuivashampoita. Molemmat saatu blogin kautta testattavaksi ja olleet käytössä nyt kuukauden päivät. Tuota Goldwellia olen itseasiassa kokeillut jo aikaisemminkin ja todennut sen hyväksi tuotteeksi, uusin yllättäjä on tuo John Friedan kuivis. Tosin, en kyllä yhtään ihmettele tuotteen laadukkuutta, koska kyseisen merkin shampoothan ovat yksiä ihan lemppari shampoistani. Lisäksi noita myydään tosiaan päivittäispuolen kosmetiikassa, eli hinnatkaan eivät hivo pilviä. Kaikissa kuivashampoo suosikeissani on miellyttävä tuoksu, josta tulee puhdas fiilis. Lisäksi mikään näistä tuotteista ei mielestäni tuo tummaankaan tukkaan sitä valkoisuutta mitä joistain kuivashamposta tulee. Yksinkertaisesti vaan kolme huippu tuotetta joita liputan täysillä!

Mikä on teidän kuivashampoo suosikkinne? 
On my way

5 vastausta artikkeliin “Kuivashampoiden kärkikolmikko”

    • No kyllä, samma här! :) Batistea oon kai joskus kokeillut mutta ei nyt muistaakseni tuote myynyt mitenkään itseään minulle. :) Label m:n versiota, mikä lieneekään en ole myöskään minä testannut?! Suosittelen kyllä lämpimästi noita kahta shampoota. =)

  1. Voin lämpimästi suositella label m:n versioita, niiltä löytyy myös tummille hiuksille oma kuivashampoo. Olen testannut molempia versioita ja hyvin toimivat :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta