Yes or no?

Olen tässä nyt useamman tunnin ajan pohtinut yhtä juttua, enkä vieläkään ole saanut mitään ratkaisua aikaiseksi. Kyseessä ei ole mikään maailmaa mullistava päätös, vaan ihan pelkästään laukun tilaaminen. :D Miten voikin olla näin hankalaa? Kyseessä on *Rebecca Minkoffin Jules Satchel  turkoosissa värissä. Malli on aivan ihana, täydellinen olkahihnansa kanssa mutta ainoa asia mikä edelleen EHKÄ häiritsee on tuo laukun väri. Tavallaan sininen on tosi jees mutta sitten toisaalta mietin kyllästyykö tuohon alta aikayksikön?! Toisaalta miksi ostaa aina tylsiä mustia laukkuja jos välillä voisi vähän repäistä? Hintaakin putoaa mukava satanen alennusmyyntien vuoksi pois, joten ei kirpaisisi ihan kauheasti edes. Mitä mieltä te olette, tilaanko sinisen väriläiskän vai en? :)

* Mainoslinkki / adllink

On my way

15 vastausta artikkeliin “Yes or no?”

 1. Se menisi kyllä kivasti sun sinisten peililasien kaverina. ;))
  Jos yhtään epäilet, että jää käyttämättä, niin älä tilaa. Jos taas olet mielessä jo keksinyt useamman asukokonaisuuden ja innolla yhdistelisit sitä eri juttujen kanssa, niin ehdottomasti! Itsekin soudin ja huopasin eilen stockalla, kun hipelöin laukkuihastustani. Päätin sitten lopulta ostaa, kun se oli niin oman näköinen. Päädyn aina tylsästi mustaan, mutta jos joku nätti sähkönsininen juoksee vielä joskus vastaan, en sano ei sillekään. ;)

  • Ne on jo itseasiassa vinkkurassa, juhannus teki tehtävänsä. :D Mutta kyllä, noin oon koittanut funtsiakin… Jos väri olisi vaikka oranssi niin olisin jo tilannut mutta sininen on itselleni vähän semmonen arempi väri… Joo Stockkan laukkuvalikoima kans tsekattu eilen, mulle ei vaan löytynyt sieltä mitään kivaa enää. :/

 2. Tykkään väristä! Ja mallikin ihan ok. Mutta en kyllä IKINÄ maksais noin paljoa laukusta, josta en ole ihan varma. Kirpparilta voisin ostaa max 5 euron laukun, jos en ole ihan varma, tykkäänkö siitä sittenkään ikuisesti, mutta tuollaisia summia en maksaisi kuin täydellisestä laukkurakkaudesta. :)

  Ootko muuten tsekannut Asoksen nettikauppaa koskaan? Eksyin sinne ite ekaa kertaa ja alet käynnissä – tulipa tehtyä aika paljon löytöjä! Suosittelen katsastamaan. Tilaukseen ei tule edes postikuluja.

  Hyvää lomaa!

  • Moikka! Hehe, musta tuo ei ole edes paljon laukusta jos verrataan vaikka Chaneleihin ja muuhun… Mutta totta, laukusta pitää digata täysillä jos sen ostaa ja varsinkin jos hinta on satasissa. Siksi ehkä mietinkin et tykkäänkö tarpeeksi. :)

   Olen mä joskus tsekannut. Itseä vaan arveluttaa etenkin vaatteiden koot ulkomailta tilatessa… Ei haluaisi palautella. :/ Mutta ehkä mä tsekkaan nyt kerran suosittelit! ;)

   Kiitos paljon!!

 3. Melko mitäänsanomattoman näköinen, en sijoittaisi noin isoa summaa tuollaiseen laukkuun.

  • Hei! En ostaisi! Eikös sinulla ole joku sinertävä laukku. Malli tuossa on kyllä aivan upea!!

 4. Mun mielestä aivan ihana malli ja väri! Hyvin sopii tuo sininen yhdisteltäväksi muiden värien kanssa, itse ostaisin. :)
  t. Carre

  • Niin, sitähän siis funtsinkin et onko tarpeeksi jees vai ei. Ja että raaskiiko tuohon satsata muutaman satkun. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta