Bandana is back

Tänään on viimeinen työpäivä ennen lomaa, jes! Olen aivan fiiliksissä. Suunnataankin ystävän kanssa heti neljän jälkeen valkkarilasillisille, kyllä after workit on tänään ansaittu. ;) Huomenna lähdetään miehen kanssa päiväksi Tallinnaan seikkailemaan, eli lomalle tulee kyllä ehdottoman hyvä startti. Nyt vaan pidän niin peukkuja pystyssä, että säät paranevat ja saa oikeasti nauttia lämpöisistä seuraavista viikoista. Usein lomalle on vaan niin suuret odotukset, että ne mahdollisesti saattavat mennä mönkäänkin… Siispä stressitön asenne vaan kehiin! Jää muuten viikonlopun festarit sittenkin väliin, nythän olisi ollut niin Regatta, Summer Up, kuin Ruissikin. Itse tosiaan unohdan sisäisen festarikissani tältä erää. Ehkä Flowhun sitten elokuussa?

No mutta asiasta kukkaruukkuun. Olen viime aikoina löytänyt uudelleen nuo lapsuuden jenkkihuivit tai bandanahuivit, miten kukin niitä haluaakaan kutsua. Mulla ainakin oli tuollainen oranssi ala-asteella, joka keikkui kaulassa trendikkäänä kolmiohuivina. Osa jengistähän piilotteli noilla fritsujaan mutta en minä kuitenkaan, heheh. En oikeasti. Mulle on vaan piirtynyt ikuisesti mieleen yksi kokooranssi asu, jossa mulla oli tosiaan niin oranssit farkut, kuin collegekin ja siinä kaverina sitten bandana. Tukka oli super lyhyt polkka , eli yli korvien ja hampaiden välissä oli suuri rako. Oivoi, taisin olla nelosella silloin ja semmonen riuku ettei toista. Nyt mulla sitten keikkuu samanlainen huivi mutta vaan kaulan sijaan pantana päässä. Näin se homma kiertää ympyrää. :) Millaisia muistoja teille herää kyseisistä huiveista? Entä kuuluuko ne vielä tänä päivänäkin jonkun muunkin asustekaappiin?

Farkut Zara / Takki H&M / T-paita Gina Tricot / Laukku Pieces (*mustana) / Kello MK/ Huivi Tiger


*Mainoslinkki/adlink
On my way

11 vastausta artikkeliin “Bandana is back”

  1. Millaisella risteilyllä lähdet Tallinnaan? Mitä kautta varasit ja paljon maksoi? :) Itsekin suunnittelen sellaista ja olisi kiva kuulla tarkemmin! Ilmeisesti myös päiväristeilyille pitää olla passi mukana, vai kuinka?

    • Risteily oli Tallinkin ja Indiedaysin yhteistyökamppis mutta hinnathan vaihtelevat aika paljon meneekö viikolla vai viikonloppuna jne.Olen tekemässä reissusta postausta ja antamassa vinkkejä etenkin pariskunnille, jotka suuntaavat Tallinnaan muutakin kuin shoppailemaan. :) Passi pitää kyllä myöskin olla messissä. :)

  2. ei iske sitten ollenkaan:D tulee väkisinkin mieleen ne jotkut homojen festarit missä noilla erivärisillä huiveilla viestitään millaisesta aktista on kiinnostunut..

    • No ei iske rumat ysärihuivit mutta miten jollekin voi tulla homojen huivikoodi mieleen noista… :D

  3. huivit on ihan jees tietyn asun kanssa ja tietyllälailla laitettuna. kyseinen tapa, siis miten sinä olet laittanut huivin, ei hyvä…

    • Niin no tuon huivin voikin laittaa monella tapaa. Monesti solmin solmun myös tuohon päälle ja laitan tukan alke. Tällä kertaa kuitenkin näin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta