Arvotaan 20 päivän detox-kuuri

En nyt tiedä onko kesä niinkään detox-aikaa mutta jos ei kesä, niin sitten ihan viimeistään alkusyksy. Kesällä useimmat tuppaavat istumaan siellä terdeillä ja nauttimaan siinä sivussa lasillisen jos toisenkin, kesällä grillataan ja vedetään makkaraa, kierrellään festareita ja podetaan darroja, jotka vaativat pussillisen jos toisenkin sipsejä. Tästä kaikesta seurauksena on tukkoinen, raskas ja väsynyt olo. Mikä olisikaan siis parempi kesän päätös kuin aloittaa alkusyksy detoxilla. 

Kokeilin tosiaan itse keväällä kuuriluonteisesti 20 päivän kuurin Ortiksen detoxia. Detoxin tarkoitushan on puhdistaa ja tasapainottaa elimistöä esimerkiksi juuri ns. roskaisemman kauden jälkeen. Detox on ikäänkuin hyvä startti raikkaampaan oloon. Nyt moni täällä taas älähtää, että nämähän ovat huuhaata mutta uskokoon ken haluaa ja mitä haluaa. Itse ainakin huomasin vaikutuksina jatkuvan veskissä ravaamisen, virkeämmän olon ja finnien tupsahtelun. Jotain siis täytyy tapahtua. ;) Lisätietoja kyseisestä Ortiksen detox-kuurista löytyy Harmonian nettisivuilta tiedonjanoisille. 

Koska sain blogin kautta detoxia kotiini pari purkillista, arvon mielelläni niistä toisen jollekin teille! Siispä  kaikki innokkaat detoxin testaajat kommenttiboxiin viestiä. Ihan pelkkä nimimerkki tai sähköposti riittää. Toki halutessaan saa kertoa omia kokemuksiaan detox-kuureista tai ylipäänsä millaisia fiiliksiä niistä on itselleen jäänyt. Arvonta päättyy keskiviikkona 9.7 klo. 15. Tsemppiä! 


On my way

91 vastausta artikkeliin “Arvotaan 20 päivän detox-kuuri”

 1. jooo, mulle tää olis niiin hyvä! oon nyt kesällä aloittanu kuntoilun ihan tosissani ja muuttanu ruokavaliota paremmaksi, niin nyt vois kaiken ylimääräsen ”roskan” poistaa vielä tästä kropasta! -Hanna

 2. Oi, joo! Mun täytyis pitääkin detox-kuuri ennen loppukesän juhlia (mitenniin mekko kiristää?), joten nää tulis just tarpeeseen!

  hennakka(at)hotmail.com

 3. Ei oo tullut kokeiltua, vaikka kaikkee roskaa sun muuta on tullut syötyä. En tiedä sitten onko laiskuutta vai mitä, mutta nyt olisi hyvä syy kokeilla, kun lomakin on jo ovella. Väsynyt ja kulahtanut olo veks ja tervetuloa uusi pirteämpi minä :) -Tanja-

 4. Oon kuullu tosi paljon näistä detox kuureista ja vain positiivista. Oon itsekkin pohtinut että kokeilisin. Poikaystäväni lähtee armeijaan ylihuomenna ja olen tehnyt urheilulupauksen ja lupauksen terveellisestä syömisestä ja detox vielä päälle, jotta vähän kohentaisin kuntoa ja pari kiloa alaspäin ei ois pahitteeksi ja raikkaampi olo detoxilla niin ei ois pahitteeksi kaiken ylioppillaskirjotuksien luku-urakan keskellä. Turha jäähä murehtimaan poikaystävää vaan tehdä kaikkee muuta mukavaa kuten liikkua.
  -Annukka

  [email protected]

 5. En oo kyllä ikinä lähteny kokeilee detox-kuuria…mutta sen verran sitä on hehkuteltu et tekis itekkii miel testaa :’D joten täällois ainakii yks uus innostunu lisäää :) [email protected]

 6. En usko, että tuosta ainakaan haittaa olisi, joten olisi kiva testata :) midrerella(ät)gmail(piste)com

 7. Kiinnostaisi kyllä ehdottomasti kokeilla elokuun alusta alkaen, sillä loppukuusta odottaa rantaloma ja sinnehän on bikinikuntoa kohennettava! :) /Juulia

 8. Mä oon laihduttanut Jutan Fitfarmin ohjeilla nyt -17kg ja alussa vetäisin pari detoxkuuria. Tuntuu,että detoxkuuri olisi taas paikoillaan ja saisin vielä nuo 3 kiloa ppis kehostani :)
  [email protected]

 9. Tää olis niin mahtavaa! Toi pitäis niin kokeilla!
  kiltsi(at)hotmail.com

 10. Aiemmin on tullut kokeiltua ja kyllä pistää nesteet kiertämään, jos ei muuta! Vessan ovi on käynyt tiuhaan :DD Ja tekisi todellakin hyvää kesän lopulla!

  [email protected]

 11. mielelläni testaisin! :) Olen ollut vähän skeptinen detox-tuotteiden suhteen, mieluusti kokeilisin, toimiiko minusta. hannamarinen(a)gmail.com

 12. Mun kommentti hävisi jonnekin..(?) niin laitan vielä uusiksi:

  Oon joskus aikoinaan vetänyt muutaman kerran tuon saman kuurin. Samat vaikutukset oon huomannut kun sinä, että veskissä täytyy ravata. Ylimääräset nesteet siinä lähtee ja mulle ainakin tuli paljon kevyempi olo tuosta. Ja jos ei muuta niin ainakin muistaa juoda tarpeeksi, kun toi pitää sekoittaa 1,5 litraan vettä :)

  [email protected]

 13. Hmm! Tuota olisi mielenkiintoista testata. Aikaisemmin ei ole tullut vastaavia tuotteita käytettyä :) -ninna

 14. Heippa! Vitsit kun voittaisin. Oon monesti aikonut kokeilla, mutta mies pitää näitä ihan huuhaana ni on sitten jäänyt, ainakin toistaiseksi. Mutta joskus vielä kokeilen:)
  – Katruska-

 15. En ole aiemmin testannut! Huomaan, että nyt kesällä olen lipsunut paljon
  Ruokavalion suhteen ja haluaisin puhdistaa kroppaa kaikesta hötöstä mitä olen suuhun pistänyt:)

  [email protected]

 16. Tulisi niin tarpeeseen tämä, kesän mittaan vielä mooonet kekkerit edessä ja syyskuussa tapahtuu muutto maahan jossa pitäisi sitten lokakuuhun loppuun ainaki hyppiä bikineissä, olisi siis todella jees puhdistautua sitä ennen!Höpönlöpöä tai ei, olen valmis ottamaan kaikki keinot käyttöön pöhötyksen poistamiseksi, hah! :)

  [email protected]

 17. Olen kokeillut ainoastaan Detox-hoitoa kauneushoitolassa ja koin sen oikeastikin toimivan… jännää :-D
  Joten nyt kyllä mieluusti kokeilisin tämmöisen kotiversion toiminnan :)

  [email protected]

 18. Olen kokeillut kerran viikon tehokuurin, jonka aikana nälkä ja jaksamattomuus muistuu päällimmäisinä mieleen. Viikon jälkeen oli kyllä hyvä ja energinen olo. Haluaisinkin nyt kokeilla pidempää kuuria, että sais jonkin projektin johon keskittyä polven kuntoutustuskan lomassa:)

 19. Kerran kokeilin viikon tehokuurin, josta päällimmäisinä jäi mieleen nälkä ja väsymys. Kuurin jälkeen olo oli kuitenkin hyvä ja virkeä. Haluaisinkin nyt kokeilla pidempää kuuria tähän polven kuntoutustuskan keskelle, että saisi jonkun projektin, mihin keskittyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta