Aurinkolasihyllyllä

Minusta on tullut aikamoinen aurinkolasifriikki taas tänä kesänä (joka vuosi sama homma…). Arskoja on kerääntynyt kaappiin ihan hurjasti, tosin suurin osa on kuitenkin halppismalleja. Annoinkin siskolle muutama viikko sitten läjäpäin laseja, joten nyt valikoimissa ovat enää ne parhaat lempparit ja hyvä näin! Aurinkolaseissa mulla ei ole yhtä ainoaa suosikkimallia ylitse muiden, vaan pidän useammastakin tyylistä. Tämän vuoksi niitä laseja ehkä helpommin kertyykin enemmän kuin tarve olisi. :) Ajattelin esitellä teille tämän hetkisen lasikatraani ja lempparini, joihin kuuluu onneksi alle kymmenet plehat. 

Etummaiset ruskean sävyiset lasit ovat yhdet suosikkini näistä ”halppiksista”. Malli on mielestäni tosi jees ja parhaimmilta näyttävät silloin, kun tukka on tiukallla ponnarilla.  Muovilaseissa on se kiva puoli, että ei tarvitse pelätä niiden särkymistä tai hukkumista, koska hinta ei paljon paina. ;) Nämä lasit on hankittu Lindexistä toukokuussa.

Toisena keikkuvat viime kesän ehdottomat suosikkini, eli Pöllöt -puuaurinkolasit. Nuo sain silloisen blogiyhteistyön kautta ja ovat tosiaan olleet käytössä aika runsaasti. Pöllöthän tehdään bambusta ja ne taisivat olla ensimmäisiä puulaseja Suomessa. 

Kolmannet lasit ovat nuo Glitterin kirjaillut romanttiset aurinkolasit. Kyseiset lasit ovat saaneet todella paljon kehuja erikoisuutensa vuoksi ja itsekin pidän niistä kovin. Malli tosiaan vaatii tietynlaiset asun, eli vähän pitää miettiä mitä päälleen pukee jos nuo päähänsä iskee. :) Lasit on saatu blogin kautta Glitteriltä.

Pilottimalli on yksi lemppareistani. Se todennäköisesti istuukin useimmalle kasvojen mallille ja niin, Aviator -malli peileillähän on tämän kesän ykkösvalinta. Itsekin mietin pitkään hankinko nuo Aviatorit mutta vielä en ainakaan ostokseen ole päätynyt. Sen sijaan muutamat halppis peililasit on tullut hankittua. Ehkä eniten peileistä mieleeni ovat nuo siniset, siispä jos niihin ”bloggaaja-laseihin” sorrun niin ovat ne ehdottomasti turkooseilla peileillä. ;) 

Keltaiset lasit on hankittu Lindexistä. Siniset saatu Gina Tricotilta ja taaimmaiset vastaavasti joskus keväällä Glitteriltä. Nuo keltaiset Lindexin lasit ovat muuten aivan ykköset juoksulenkillä! Sen verran tiukat, että pysyvät hyvin päässä. Itse siis diggaan juosta eniten laseilla, koska näin kesäisin liikkeellä on kaikenlaisia pörriäisiä sun muita jotka lentävät silmille. Lisäksi juostessa on kiva olla omissa maailmoissa ja lasit auttavat siihenkin fiilikseen.

No sitten tänä kesänä ehkä eniten päässä keikkuneet Ray-Ban Wayfarer -malli ja Dolce & Gabbanan DG 2115 02/13 -lasit. Etenkin nuo D&G:n lasit, jotka sain valita *loveeyewearilta  ovat aivan kympit omaan makuuni. Molemmat hieman eri tyylisiä mutta siksipä juuri diggaankin. 

Mikä on teidän lemppari lasimallinne? Onko joku yksi ylitse muiden? :)
PS. *Loveeyewearilta -15 % alennus (tilaus väh. 100 €) koodilla lovesunjutta.
* Mainoslinkkejä / adlinks
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta