Matkakohteemme

Matkamme lähenee, lähtö on siis perjantaina aamusella ja siitä eteenpäin viikko vietetään Kreikan auringon alla. Ahh, olen jo niin matkafiilareissa vaikka täälläkin vallitsee täys kesä! Kuitenkin niin eri juttu vaihtaa maisemaa vaikka viikoksikin. En ole sen tarkemmin tainnut lomakohdettamme esitellä, joten ajattelin tehdä sen nyt. Olisi myös ihan huikeaa saada jotain viime hetken matkavinkkejä kohteeseen!?

Jo keväällä meille molemmille oli hyvin selkeää, että tänä vuonna suuntaamme Kreikkaan viikoksi. Molemmilla meillä on hyvin samanlainen mielipide siitäkin, että viikon loma yhdessä kohteessa riittää. Kiva tehdä lomalla muitakin reissuja ettei kaikki aika mene samassa mestassa. Toki kaukomaat ovat asia erikseen mutta välimerellä viikko on ihan riittävä. Kohteeksi valikoitui muutamien suositusten vuoksi Agios Nikolaos. Kyseinen paikka on kuulemma hieman rauhallisempi mesta mutta samalla todella kaunis ja lämpöä piisaa. 

Ajatuksenamme on tänä kesänä tehdä lomalla enemmän kaikenlaisia aktiviteetteja. Olemme miettineet mm. tenniksen peluuta hotellialueella, lenkkejä rantaviivalla, pyörien vuokrausta, ehkä jokin Aurinkomatkojen järjestetty retki, jeepin vuokraus jne. Eli jotain muutakin on tarkoitus viikossa saada aikaiseksi kuin ne pelkät rusketusraidat. ;) Näiden suhteen olisikin ihan super saada vinkkejä teiltä joskus Agioksessa käyneiltä. Siispä jos tulee mieleen jotain mitä kannattaa ehdottomasti nähdä ja kokea niin antakaahan vaan kuulua! :)

Hotellin suhteen meillä oli ainoastaan yksi ehto, sen tulee olla all inclusive ja noh, mieluiten merinäköalalla. All inclusive todettiin viime vuonna niin hyväksi, että siksi se oli tänäkin vuonna ehdoton. Lisähinta tuossa ei ole ollenkaan paha, kun miettii, että ruokaa on kokoajan tarjolla ja juomiakin saa juoda niin vapaasti. Aivan ykkönen. Merinäköalan halusin tuon Kreikan kauneuden vuoksi ja onneksemme juuri Agios Nikolaoksesta löytyi tuollainen hotelli. Hotellin nimi on Miramare ja se sijaitsee rinteessä. Hotellin kuvat Aurinkomatkojen sivuilla näyttivät niin upeille, että eipä ollut vaikeaa päättää mikä mesta on meidän. :) Hotelli on myös aivan rantaviivan tuntumassa ja siitä voi tosiaan muutamassa minuutissa laskeutua beachille. 

Onko joku teistä käynyt Agios Nikolaoksessa tai kenties eksynyt jopa samaan hotelliin? :)Kuvat lainattu aurinkomatkat.fi -sivustolta

On my way

6 vastausta artikkeliin “Matkakohteemme”

  1. Ihanaa! Oon niin onnellinen puolestas, itsellekin tuollainen ulkomaanmatka olis just nyt pelastus. Viettäkäähän lomaa munkin puolesta!:-)

  2. Jos en ihan väärin muista niin sellainen paikka kuin elafonissi sijaitsi tuolla päin. Toki paikka on melkoinen turisti rysä mutta omasta mielestäni paikka oli niin kaunis, varmaan henkeä salpas:D. Siis aivan ihana. Siellä pystyi rantaviivaa pitkin kävellä ympäri ja hienoja kuvia sai rutkasti. Kyse taisi olla silloim vielä aurinkomatkojen retkestä.

    • Okei, kiitos vinkistä! Ehkä selvittelen mistä on kyse! :) Kaikki tuollainen upea nähtävyys on juuri sitä mitä kaivataan. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta