Raitahimotus

Olenkin odottanut koska tämä iskee… Nimittäin himo raitoihin ja auringon vaalentamaan kesätukkaan. Silloin viime talvenahan mulla oli pitkään ombre, josta sain lopulta niin tarpeekseni. Samoihin aikoihin iski se tukan lähtö, vaikkakin hormonit tosin siinä tapauksessa olivat aiheuttajina mutta en usko, että ne useammat vaalennukset parantivat yhtään tilannetta. On muuten aika kumma miten heti Cerazette -minipillereiden lopettamisen jälkeen menee tyyliin viikko ja tukkaa ei vaan enää putoa. Lääkäri en ole mutta joskus on ihan syytä olla itsekin asialla ja sanoa vaan suoraan, että haluaa lopettaa pillerit jos oireet ovat tuota luokkaa. Priorinillahan hius on kasvanut kyllä hurjaa tahtia mutta paksuus ei ole palautunut entiselleen. Sitä siis yhä odotellessa… 

Nyt kesän tullen on mieltäni jälleen alkanut kutkuttamaan pieni vaalennus. Tosin tällä kertaa ajattelin ihan kevyttä raidoitusta jolla saisi vaan vähän ilmettä tukkaan. Voi kumpa itsekin löytäisi joskus jonkun tietyn sävyn jossa haluaisi pysyä kokoajan, lähinnä seilaan vaaleamman ja tummemman värin välillä. Nyt on taas oltu melkein mustassa, josta tavallaan siitäkin olen pitänyt. Tumma tukka ei näytä likaiselle ja näyttää elinvoimaisemmalle mitä ehkä onkaan. Kuitenkin mielessäni on siintänyt vähän vaaleampi letti, raidoilla hiukseen saa tiettyä liikkuvuutta ja sähäkkyyttä. Mitäs sanotte, yes or no? Pysyttelenkö tummassa vai raidoittelenko kesän kunniaksi? ;) 

Kuvat täältä ja täältä
On my way

5 vastausta artikkeliin “Raitahimotus”

 1. todellakin yes!!!! :) näyttäisivät upeilta sulla. Ja raidat eivät vahingoita tukkaa niin paljon kuin pelkkä vaalennus. Muistan kun itse vaalensin muutama vuosi sitten tosi rajusti niin tukka oli pelkkää kaksihaaraista ja puolet melkein lähti pituudesta… Vähän pelottaisi pistää yhtäkkiä kokonaan blondiksi! :o
  Oon muuten menossa huomenna kampaajalle, toivottavasti tulisi kiva lopputulos.. :)

  • Niin, kevyt raidoitus toimisi. :) Joo, mulla kyllä kanssa huomasi sen lopputuloksen muutaman kkn päästä, not good! :( Tulee varmasti kivat! :))

 2. kunpa*
  koko ajan*

  Opettele jo kirjoittamaan, joka hiton tekstissä typeriä virheitä.

 3. Haluutko kertoa miten pian pillereiden syömisen aloittamisesta hiustenlähtö alkoi. Ite oon alottanu kaks kuukautta sitten saman merkin syömisen ja oon alkanu huomata, että hiusta lähtee, en tiiä kuvittelenko vaan, koska tavallaan ainahan hiusta toki lähtee päivittäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta