Kenttää kohden

Olen ehkä maailman huonoin pakkaaja ja otan aina aivan liikaa tavaraa messiin, tämä huomattiin jälleen eilen. Noh, ehkä se on kuitenkin parempi varautua kaikkeen kuin sitten tajuta, että puhtaat vaatteet loppuvat kesken. ;) Useita biksuja, toppeja, mekkoja, shortseja, hattuja, treenikuteet, sandaaleja ja baltsuja. Kosmetiikkaakin pakkasin aika mukavasti messiin ja mm. aurinkorasvoja lähtee matkaan useampia. Nivea lähetti mulle taannoin pienen lähetyksen duuniin, jossa on heidän kesätuotteitaan. Nyt on valinnanvaraa siis kokeilla mikä suojakerroin toimii parhaiten. :D Paikan päällä pitäisi olla aurinkoa koko viikon ajan ja mittarin kohota jopa yli 30 asteen. Ahh, tuskin maltan odottaa! 

Blogia en unohda loman ajaksi, joten päivittelyjä on kyllä tulossa. Pääosin kuitenkin ajastettua settiä mutta mahdollisuuksien mukaan postauksia myös paikan päältä. Yksi Mac lähtee kuitenkin matkalle mukaan. :) Kommentteihinkin pystyn vastailemaan, koska toimiva nettiyhteys pitäisi hotlaltamme löytyä. Niin ja pahoittelen, että detox -arvonnan voittajan julkaisen vasta reissun jälkeen ja postitan tuotteen myös vasta sitten. Toivottavasti jaksatte odotella siihen saakka! :) Jos muuten haluatte katsella lomakuvia Instagramista johon niitä säännöllisesti päivittelen, niin minut löytää sieltä nimimerkillä judezzi. Nyt menoksi, toivon tännekin ihania ilmoja jotta muutkin lomalaiset saavat nautiskella. :) Adios! 

*Aurinkotuotteet saatuja

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta