Rouge in Love

Laivan Tax-Free on kyllä petollinen mesta, sieltä tarttuu aina jotain mielenkiintoista matkaan. Itse olen niin hurahtanut noihin selektiivisen puolen huulipuniin viime aikoina ja niitä on tarttunut kaupoista mukaan vähän liikaakin. Viikko sitten Tallinnasta mukaan tarttui Lancômen Rouge in Love -huulipuna. Tämän huulipunan luvataan pysyvän huulilla jopa kuusi tuntia ja pakko sanoa, että kyllä tämä muita punia paremmin pysyykin. Mietinkin miten huulipunan koostumus on hieman ”tahmaisempi” mutta syykin selvisi googlettamalla. :) Täydellinen roosan sävy ja kesäpuna, me like! Sävynumero on muuten 232M.

Miltäs huulipuna teidän silmäänne näyttää? Onko monelle Rouge in Love -punat tuttuja? 
On my way

3 vastausta artikkeliin “Rouge in Love”

    • näitä kalliimpia, ”hienompia” meikkejä kuten nyt juuri esimerkiksi chanel:)

    • Kyllä, juurikin noita hieman kalliimpia tuotteita, tai kalliimpia merkkejä sanoisinko. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta