Heinäkuun lempparit

Maxihameet -ja mekot, sandaalit, isot massiiviset kellot, Essiet, hapsulaukut, tunikat, valkoiset rennot puuvillapaidat, colleget, hatut, mokkasiinit… Kokosin neljä kollaasia tämän hetken suosikeistani. Väreissä nyt eniten miellyttävät musta, harmaa, valkoinen, tummansininen ja beige, sekä ruskea. Kynsissä voi komeilla värikkäämmät sävyt nuden lisäksi. 

Ne must -hankinnat tähän saumaan ovat mokkasiinit nilkkurivarrella ja matalalla korolla, sekä valkoiset pellava/puuvillapaidat. Sellaiset liehuvat riehkanat mahdollisesti vielä hippikirjailuineen. Pari ihanuutta löysinkin Gina Tricotista tällä viikolla, shortsihaalarin ja minimekon. Aivan ihania molemmat! :) Vielä kaipaisin pitkähihaista mahdollisesti olkapäät paljastavaa tunikaa, toivon mukaan sellainen jostain löytyy. Myös hippikorut käsivarsiin tekevät ehdottomasti paluun omaan koruvalikoimaani joka on ollut hyvinkin suppea viimeiset kuukaudet. Ehkä täältä Kreikasta löytyy apu tuohon pulmaan?! Onko teillä samoja juttuja hankinta/himotuslistalla? :)

chill
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta