Kokeilussa Opti-Camu

Jossain vaiheessa viime talvea taisin kirjoitella silloin ostamastani MSM -jauheesta ja sen käyttöön otosta. Jostain syystä jauheen kokeilu jäi kuitenkin tyyliin viikkoon ja lojuu tälläkin hetkellä työpöydälläni muistuttamassa siitä, että sen käytön voisi vaikka aloittaakin… Maku MSM:ssä on vaan mielestäni aika karsea ja se on yksi syy miksi en ole tykännyt tuota juoda. Koitin lisäillä veden määrää mutta eih, en vaan saanut sitä alas ilman huonoa oloa. 

Sain taannoin yhteistyökumppaniltani CocoVi:lta testattavaksi pussillisen Opti-Camu jauhetta. Kyseessä on siis yhdistelmä MSM-jauhetta ja C-vitamiinipitoista camu camu hedelmää. Hieman arastellen viime viikolla tuota ensimmäistä kertaa kokeilin mutta positiivisesti yllätyin! Maku on ihan toinen kuin pelkässä MSM:ssä. Camu camu tuo seokseen selkeästi makeutta ja sitä on jopa helppo juoda. Maku on sellainen vienon omenainen mutta samalla vähän kirpsakka, ei paha. Suositeltu aloitusannos on 1/2 tl ja siitä sitä voi sitten lähteä pikkuhiljaa nostamaan jopa 3 rlk/vrk määrään. Itse sekoitan jauheen litraan vettä ja juon pikkuhiljaa jotta ei tule pahaa oloa, tai vatsavaivoja. Jos jotain mietityttää miksi MSM:ää kannattaa juoda, niin alla muutama fakta CocoVi:n sivuilta poimittuna.

”MSM (metyylisulfonyylimetaani) on orgaaninen rikkiyhdiste, jota esiintyy luonnostaan mm. hedelmissä, vihanneksissa, viljoissa ja lihassa. Rikki on tärkeä rakennusaine monille proteiineille ja MSM:stä voi olla apua myös kipu- ja tulehdustilojen lievittämisessä. Pakastekuivattu camu camu (Myrciaria dubia) -jauhe sisältää enemmän C-vitamiinia kuin mikään muu marja. CocoVin Opti-MSM:n ja erittäin C-vitamiinipitoisen camu camu -jauheen yhteisvaikutus tehostaa ravinteiden toimintaa merkittävästi. ”

Oletteko te kokeilleet tätä kyseistä MSM-Camu jauhetta sen perinteisen sijaan?
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta