Tokan illan asukuvat

Hellurei, pitkästä aikaa täällä! Viikko poissa tietokoneelta ja jo tämän bloggerin avaaminen hieman iPhonea suuremmalle ruudulle tuntuu sanoisinko hassulta. Kiva olla kuitenkin takaisin ja toisaalta viikko ”postaus lomaa” teki ehkä ihan hyvääkin. :) Ajastelin siis nuo lomaviikon postaukset ja kuten epäilinkin, en todellakaan kerennyt reissulta kuulumisia kirjoittelemaan. Instagramiin koitin kuitenkin lisäillä kuvia sen minkä pystyin, hotlallamme oli meinaan aivan surkea wifi mikä hieman hankaloitti hommaa… Nyt kuitenkin takaisin Suomessa ja kotona. Täällä vallitsee matkalaukkukaaos, mutta onneksi on vielä viikon loma edessä! Meidän piti alunperin lähteä huomenna Ruotsiin mieheni perheen kanssa mutta reissu peruuntui, joten tämä loppu loma menee täällä Suomen kamaralla. Saas nähdä mitä keksitään, onneksi täälläkin on aivan ihania ilmoja luvassa, joten ei laisinkaan paha vaihtoehto. 

Lomapostauksia ja reissujuttuja on tulossa tässä lähipäivinä kunhan saan kuvia ja tekstejä kasaan, en tiedä kyllä mistä aloittaa kerta matskua on sen verran paljon. Lähemmäs 800 kuvaa äsken latasin koneelle, joten pieni prokkis edessä. Alla niistä ensimmäiset, eli toisen illan asukuvat. Oli muuten pieni hankaluus kuvailla iltaisin asuja ja muuta, koska pimeys laski sen verran ajoissa. Nämäkin kuvat otettu seiskan aikaan ja kuvissa on todella selkeää epätarkkuutta etenkin kasvoissa. Ikävää mutta etelässä tuo iltakuvaaminen on pieni hankaluus jos salamaa ei halua käyttää, koittakaa kestää.

Tosiaan toisena iltana, eli lauantaina päälläni oli Gina Tricotista viime viikolla löytämäni ihanuus. Aivan täydellinen kesähaalari tällaiselle valkoisen ja maalaisromantiikan ystävälle. Istuvuuskin on mielestäni täys kymppi, valitsin xs koon mikä ei ihme kyllä ole edes liian tiukka haaruksista. Malli on siis tuollainen vähän pussittavan löysä mutta kuitenkin naisellinen. Mutta hahah, näemmä paha karma seuraa nimittäin taas niskasta repsottaa napit. Ne siis kuuluisi olla kiinni. :D Mitäs sanotte asusta? Hot or not? :)

Sandaalit Mango / Haalari Gina Tricot / Laukku H&M / Kello MK 


PS. Kuvat ovat meidän huoneen partsilta, joten eipä voinut parempaa maisemaa toivoa! :)

On my way

6 vastausta artikkeliin “Tokan illan asukuvat”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta