Kosmetuliaisia

Yllättäen matkalta tarttui mukaan muutama verovapaa kosmetiikkatuote. Oma VS:n lempparini on ehdottomasti Coconut Passion mutta Heraklionin kentällä noita uudelleen tuoksutellessa totesin Mango Temptationin olevan varteenotettava kakkonen. Ostinkin pullollisen kyseisen tuoksun vartalosuihketta ja vielä kotonakin tuo tuoksuu lähestulkoon yhtä hyvälle kuin lempparini. Tyttömäisen raikas tuon makean kookoksen rinnalla. VS:n vartalovoiteitakaan en voi liikaa kehua. Pidän etenkin voiteen koostumuksesta joka jättää ihon juuri sopivan rasvaiseksi ja tuoksu säilyy iholla pitkään, enpä siis epäröinyt ostaa kotiin extra pulloa vaikka edellistäkin on vielä puolet jäljellä. On muuten aika riittoisaa vaikka päivittäin käytän. Edelllinen pullo on ostettu laivalta maalis-huhtikuussa. Mikä on teidän lempparinne VS:n tuotteista? :)

Toinen ostokseni löytyi tuoksuhyllyltä. Joskus kauan sitten Naomi Campbellin tuoksu oli pitkäaikainen lempparini. Viimeisen vuoden aikana olen pääosin käyttänyt Lancômen La Vie Est Belleä mutta viime aikoina alkanut kaipaamaan jotain uutta. Nyt päädyin siis ”uuteen vanhaan” joka ei todellakaan petä. Mielestäni ihanan toffeinen ja samalla hienostunut naisellinen tuoksu, tykkään! 

Koneen Tax-Freesta matkaan lähti ihan randomina Guerlain KissKiss Liplift. Pitkään on ollut hyvä huulipunan pohjustustuote mielessä, lähinnä siis vaan keikkunut aatos tuolla takaraivossa. Nyt bongasin tuotteen, joka herätti heti mielenkiintoni. Pitäisi kuulemma pohjustuksen lisäksi antaa huulille hyvää volyymiboostia, tiedä sitten? Olen kokeillut tuota vasta kerran, joten mitään hyvää tuotearvostelua en vielä osaa sanoa mutta vaikutti kyllä toimivalta. Ainakin pito oli hyvä, koska jätti huulet aika mataksi. Kirjoittelen varmasti postausta, kunhan saan jotain parempaa mielipidettä aikaiseksi. :) Onko teillä kokemuksia tästä tuotteesta? Olisi mielenkiintoista kuulla oliko hintansa väärti ostos?!

Nyt ajattelin suunnata puistoon naistenlehtien kanssa, ihana ilma! 
Nauttikaahan päivästä. :)
On my way

4 vastausta artikkeliin “Kosmetuliaisia”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta