Matkakuume ja asukuvat

Meillä jäi kai hieman matkakuume päälle, kun heti eilen alettiin selailemaaan extempore äkkilähtöjä tulevalle viikolle. Oltaisiin oltu valmiita lähtemään vaikka samantien viikoksi johonkin matkajokerilla mutta yllätyksekseni matkoja oli tarjolla tosi nihkeästi. Alettiinkin katsomaan kaupunkilomia ja pelkkiä lentoja. Molemmilla meillä on vielä viikko lomaa, joten tässähän ehtisi vielä hyvin vaikka neljän päivän tourille! Olisi mielenkiintoista kokea jokin kaupunki tuollaisen rauhallisemman loman rinnalle.

Yksi kohde jota alettiin ihan vakavissaan miettimään on Rooma. Löydettiin sopivat lennot ja hotellikin mutta vielä ei lyöty asiaa lukkoon. Onhan ensi viikko Suomessakin kuulemma aika upea ja toki matkakassaakin pitää hieman miettiä kerta juuri tullut toiselta matkalta… Roomasta ei varmaan tarvitse edes kysellä ”vinkkejä” tai suosituksia. Kaupunki, jossa on kuulemma ihan mielettömästi nähtävää ja suunnattu etenkin rakastavaisille. 🙂 Toisina vaihtoehtoina katsoimme Berliiniä ja Pariisia. Ikävä kyllä Pariisin lennot ovat sitä hintaluokkaa, että eivät sovi kyllä tämän hetken budjettiimme vaikka upea kaupunki varmasti joskus kokea. Varmaan vielä tämä päivä tässä kyttäillään lentoja ja hintoja, kunnes tehdään päätöksiä. Olisiko teillä suositella jotain kivaa Euroopan kaupunkikohdetta? Itseäni olisi kiinnostanut Lontookin mutta tuo toinen osapuoli on kuulemma kolunnut sen jo sen verran hyvin ettei kuulu vaihtoehtolistalle. Myös Pietari houkuttelisi jollain tapaa meitä molempia. Hmm, katsotaan mihin päätökseen päädytään!

Alla muuten jälleen yksi Kreetan loman asukuvasetti reissun alusta. Hotellillamme oli illalliselle hieman siistimpi dresscode, joten tuli tosiaan pukeuduttuakin muuhunkin kuin rantavaatteisiin. Ihan kiva niin. 🙂 Rakastan valkoisen ja harmaan yhdistelmää, joten asu toimi omasta mielestäni kaikin puolin ja mikä parasta, oli samalla siisti mutta rento. 

Kengät Pull & Bear / Hame Vero Moda / Toppi Cubus / Laukku H&M / Kello MK

Mitäs te pidätte tästä harmaan ja valkoisen yhdistelmästä?

Kommentit (12)
  1. Eneli Rahula
    22.7.2014, 09:10

    You look so lovely, you have a such a gorgeous outfit! 🙂

    http://www.dodolce.com

    1. Thank you! :))

  2. Budapestille ääni täältäkin! Superhalpa tällä hetkellä ja todella ihana paikka 🙂

    1. Sinne oli kalliit lennot! Siksipä siis valittiin Rooma. Sinne sai halvimmat. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *