Loma käyntiin Långvikissa

*Postaus toteutettu blogiyhteistyönä

Pari viikkoa sitten, kun lomat alkoivat käynnisteltiin ensimmäinen virallinen lomaviikko mieheni kanssa Långvikin kokous -ja kylpylähotellissa. Kylpylä-hotelli sijaitsee Kirkkonummella, noin viitisen kilometriä motarilta luonnonhelmaan. Aivan mieletön mesta! Luontoa ympärillä, mahdollisuus pallopeleihin ja golfiin, ulkona uimiseen jne. Lisäksi kylpylän puolella saa rentoutua porealtaissa, uida matkaa, nauttia erilaisista saunoista, ottaa aurinkoa parvekkeella jne. Infrapunasauna oli sellainen oma suosikkini, koska sinne pääsee sen verran harvoin. Långvikissa tuo oli vielä aika täydellisesti varusteltu, nimittäin sieltä löytyi telkkarikin. Eipähän käynyt aika pitkäksi! ;) Hotellista löytyy myös erinomainen kuntosali, kauneushoitola -ja ravintoloita. Kutsuisinkin Långvikia sellaiseksi täyden palvelun hoitolaksi, kaikki avaimet rentoutumiseen saman katon alla! Mahtava paikka mm. pariskunnille ja kaveriporukoille. 

Meille oli varattuna yllätykseksemme saunallinen -ja poreammeellinen sviitti. Tarkoitus oli siis alunperin yöpyä ihan perinteisessä huoneessa, joten täytyy sanoa, että vähän ne leuat loksahtivat. Kiitos vielä henkilökunnalle pienestä ylläristä! ;) Siellä me sitten nautiskeltiin yhteisestä parisuhdeajasta koko ilta saunoen ja vuoroin porealtaassa rentoutuen. Tottakai kävästiin kokeilemassa myös ne yleiset saunat ja altaat, sekä pariin otteeseen vielä kuntosalikin. Pieni hiki pintaan ja sitten uimaan, toimii! Olipas oikein virkistävä aloitus lomalle, yö paikassa jossa oli tilaa omille ajatuksille ja niille toisenkin ajatuksille. :) Alla kuvapläjäys ajasta, jonka Långvikissa nautiskelimme.

Långvik / Congress Wellness Hotel
Tanskarlantie 9
02420 Kirkkonummi

puh. 09 2959 9301
On my way

4 vastausta artikkeliin “Loma käyntiin Långvikissa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta