Uusi lemppari: Guerlain KissKiss Liplift

Kirjoitin Kreetan reissumme jälkeen tuliaisista, tai oikeastaan niistä verovapaista ostoksista joita matkalta mukaan lähti. Yksi lentokoneesta ostamani mielenkiintoinen meikkituote oli tosiaan Guerlainin KissKiss Liplift. Olen jo hyvin pitkään pitänyt silmällä huulten pohjustustuotteita ja kerta Tax-free lehtisestä osui silmiini ihan kohtuuhintainen tuote, päätin mielenkiinnosta tilata sen testaukseen. Ostopäätökseni oli taattu, kun vieressäni istuva rouva kehui tuotetta loistavaksi. 

KissKiss Liplift siis pohjustaa huulet vastaanottavaiseksi huulipunalle ja tasoittaa huulien pintaa, lisäksi tällä puna pysyy huulilla pidempään. Pientä turvotusefektiäkin on ehkä havaittavissa tai sitten se vaan tuntuu sille kerta pohjustuksesta huulet tulevat vaaleammiksi. :) Jokatapauksessa, tykkään tästä kyllä kovasti! On ollut nyt päivittäisessä käytössä ja ehdottomasti pitää huulipunan pidempään paikoillaan. Tämä on ehdottomasti sellainen tuote jota ilman ei halua enää olla, kun on kerran kokeillut. Jos joku kiinnostui, niin lentokenttien ja laivojen lisäksi uskoisin löytyvän ainakin Stockkalta ja Sokokselta. Pitääkin käydä kurkkimassa heti, kun ensimmäinen puteli loppuu. :)

Alla huulet ilman pohjustusta tai ylipäänsä mitään tuotteita.
Ja sitten pohjustuksen kanssa. 
(Voisi muuten käyttää jopa tätä pelkkää pohjustusta, saa meinaan aika hyvän nuden aikaiseksi. :D))
Kun pohjustus on vaikuttanut muutaman minuutin, lisään huultenrajauskynän ja huulipunan. Tällä hetkellä ehdottomat ykköstuotteet ovat Lumenen rajauskynä, sävy 12, Wild Rose ja Diorin Rouge Dior Nude, sävy 169, Crège. 
Mitä mieltä te olette huulten pohjustustuotteista? Löytyykö monen meikkipussukasta?
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta